Fotbal intern

Gică Popescu, reacție categorică la nemulțumirile lui Rednic: „Mircea, ești de acord?”

06.03.2021 | 23:26
Gica Popescu reactie categorica la nemultumirile lui Rednic Mircea esti de acord
ADVERTISEMENT

Președintele Viitorului Constanța, Gică Popescu, a declarat că plângerile lui Mircea Rednic cu privire la transferurile echipei dobrogene nu sunt fondate, toate fiind făcute cu acordul antrenorului.

Fostul tehnician al lui Dinamo afirmase că misiunea sa de la Viitorul este una extrem de dificilă, în condițiile în care clubul a vândut foarte mulți jucători de calitate în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu susține că au existat fotbaliști pe care conducerea fostei campioane i-a dorit, dar care au fost refuzați de Mircea Rednic. În schimb, Tsoumou a fost adus la cererea expresă a acestuia.

Gică Popescu, reacție categorică la nemulțumirile lui Rednic: „Nimic fără acordul lui!”

Viitorul Constanța a remizat scor 1-1 cu Academica Clinceni, în ultima etapă a Ligii 1, însă trupa lui Mircea Rednic este departe de locurile de play-off și păstrează șanse minime pentru o clasare printre primele șase echipe ale campionatului în sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Mircea Rednic a reproșat, în mod voalat, strategia conducerii de a finde cei mai buni jucători ai echipei pe parcursul sezonului, nominalizându-i pe câțiva dintre aceștia, printre care Gabi Iancu și Kevin Luckassen.

Președintele clubului dobrogean, Gică Popescu, a reacționat la o zi după declarațiile antrenorului, susținând că toate mutările au fost efectuate doar cu acordul tehnicianului.

ADVERTISEMENT

„Vreau să clarific lucrurile. Niciun transfer nu s-a făcut fără acceptul lui Mircea! Când a plecat Iancu l-am întrebat: Ești de acord? A zis «Da, lăsați-l să se ducă». La Luckassen a fost la fel. Mircea, ești de acord? «Da».

 Pe Tsoumou l-am adus pentru că el l-a dorit. Au fost alți jucători pe care i-am propus și pe care nu i-a dorit, de aceea nu i-am mai adus. Niciun transfer nu a fost făcut fără știrea și fără acceptul lui”, a declarat Gică Popescu, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, critici și după meciul cu UTA, și după 5-0 cu Dinamo

Reacția lui Gică Popescu a venit după ce Mircea Rednic le-a reproșat voalat conducătorilor Viitorului strategia de transferuri din acest sezon. Tehnicianul consideră că plecările sunt unul dintre motivele pentru care Viitorul nu e pe loc de play-off.

„Se făceau comparații cu fostul antrenor, care îl avea și pe Iancu, și pe Ghiță, Casap, Kevin (n.r. Luckassen). Sunt mulți jucători care au plecat, nu uitați”, a declarat Rednic după 1-1 cu Academica Clinceni.

Antrenorul acuzase strategia clubului și după meciul câștigat cu 5-0 în fața lui Dinamo, însă atunci a punctat că știa la ce se înhamă atunci când a acceptat oferta lui Gică Hagi.

„Nu e ușor când azi te anunță că pleacă un jucător (n.r. Mățan), și mâine ai meci. Știam care e situația, s-a apelat la mine că am experiență și găsesc soluții”, declara Rednic în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT