Sport

EXCLUSIV. Povestea tînărului JIHADIST, arestat la Craiova! A jucat FOTBAL la şcoala lui Gică Popescu!

FANATIK.RO a aflat că tînărul reţinut de mascaţii de la DIICOT în această dimneaţă este un fost fotbalist al Şcolii de Fotbal a lui Gică Popescu din Craiova, pe nume Boicea Luigi...
09.12.2015 | 00:02
EXCLUSIV Povestea tinarului JIHADIST arestat la Craiova A jucat FOTBAL la scoala lui Gica Popescu
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că tînărul reţinut de mascaţii de la DIICOT în această dimneaţă este un fost fotbalist al Şcolii de Fotbal a lui Gică Popescu din Craiova, pe nume Boicea Luigi Constantin.

Craiova se află începînd din această dimineaţă în atenţia întregii ţări, dar din păcate pentru olteni nu datorită echipei de fotbal, ci din cauza arestării a unui tînăr acuzat că are legături cu gruparea Statului Islamic.

ADVERTISEMENT

GALERIE FOTO AICI CU TANARUL FOTBALIST ARESTAT DE DIICOT!!!

Tînărul este elev la un liceu din Craiova, iar anchetatorii au făcut percheziţii la locuinta acestuia, marţi dimineata, în baza informatiilor ca acesta ar face propaganda jihadistă, prin mesaje transmise pe internet. El a fost ridicat şi dus la audieri, iar din locuinţa sa au fost ridicate documente, materiale de propaganda jihadista şi sisteme informatice.

“A jucat la noi, dar nu avea nici treabă cu aşa ceva”

Contactat de FANATIK.RO, managerul Şcolii de Fotbal a lui Gică Popescu, Paul Răducanu a confirmat că în trecut Boicea Luigi Constantin a jucat cîteva luni la academia fostului căpitan al echipei naţionale.

ADVERTISEMENT

Nu imi vine să cred că acest copil a fost reţinut de către mascaţi pentru jihadism. El a jucat la noi cîteva luni, dar nu a rezistat prea multi, deoarece s-a îmbolnăvit de diabet, iar apoi s-a lăsat de fotbal. Cînd era la noi nu avea asemenea preocupări, cu statul islamic sau de ce îmi spuneţi voi. Ştiu că el avea nişte probleme acasă, deoarece mama sa se despărţise de tatăl acestui băiat.”

“Vă repet, nu îmi vine să cred că acest copil a put să intre în asemnea belele”, a spus Răducanu.

ADVERTISEMENT