Fotbal intern

Gică Popescu a vorbit de cearta cu Iordănescu: “La moartea lui Didi…”

Pentru prima dată Gică Popescu a vorbit despre relaţia sa rece cu fostul selecţioner Anghel Iordanescu. "Nu are legătură cu fotbalul"
26.03.2018 | 23:49
Gica Popescu a vorbit de cearta cu Iordanescu La moartea lui Didi
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a încercat să lămurească la Telekom Sport cum de a ajuns la o relaţie absolut glacială cu fostul selecţioner Anghel Iordănescu. El a precizat că nu poate dezvălui motivul, dar că ruptura nu are nici o legătură cu fotbalul sau cu faptul că nea Puiu a colaborat cu actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. Acest conflict a fost dezvăluit cu mult timp înainte în Fanatik. VEZI AICI

“Nu are legătură cu fotbalul. Toată lumea a crezut că e din cauză că a rămas în Federaţie, alături de actuala conducere a FRF. Nu are nicio legătură cu fotbalul. Dacă se simţea vinovat, mă trăgea de mână la evenimentele la care ne-am întâlnit şi mă întreba ‘Care e problema?’. Nu a făcut-o. De ce? Pentru că ştie că e vinovat!

ADVERTISEMENT

S-a ferit de echipă la moartea lui Prodan

Nu fac publice anumite chestiuni. Doar după ce le clarific cu dânsul, dacă vrea să le facă publice. La moartea lui Didi eram toţi, împreună, iar dânsul stătea la 100 de metri depărtare. De ce n-a venit lângă noi? De ce n-a venit? Eram toţi, stăteam la căpătâiul lui Didi. De ce nu a venit să-l conducem pe ultimul drum?

Probabil că s-a supărat pentru că am spus că pentru mine este o fantomă. Ce se discută între doi bărbaţi, acolo moare. Doi bărbaţi care se respectă nu fac publice discuţiile. Dacă mă lua de mână şi îmi spunea ‘Îmi pare rău’, dar nu a venit.  Un an de zile, nici Hagi nu a ştiut. Când i-am zis spus, uite asta s-a întâmplat, mi-a zis ‘Bă, eşti nebun?!’.

ADVERTISEMENT

Nu m-am supărat pentru că a lucrat cu Burleanu. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat cât timp am fost condamnat. Să vă spună dânsul, dacă vrea, dar varianta adevărată, nu cea de suprafaţă”