Gică Popescu s-a înțeles cu Gică Hagi să vină la Viitorul! Va fi președinte din sezonul următor. “De trei ani trage Hagi de mine!” EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Cristi Coste    Traian Terzian   
în Viitorul
25/05/2019, 17:00
Gică Popescu s-a înțeles cu Gică Hagi să vină la Viitorul! Va fi președinte din sezonul următor. “De trei ani trage Hagi de mine!” EXCLUSIV GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Gică Popescu s-a înțeles cu Gică Hagi să vină la formația FC Viitorul, acolo unde va ocupa funcția de președinte din sezonul viitor

Fostul internațional Gică Popescu s-a înțeles cu Gică Hagi să vină la formația FC Viitorul, acolo unde va ocupa funcția de președinte din sezonul viitor. Foștii mari jucători ai României sunt cumnați și au o relație de prietenie de zeci de ani, iar ”Regele” încearcă de mai mult timp să-l coopteze pe fostul fundaș în echipa de conducere a grupării constănțene, dar ”Baciul” a fost ocupat cu alte proiecte.


UPDATE, ora 17.30. Gică Popescu a reacţionat în exclusivitate pentru FANATIK după ce site-ul nostru a făcut dezvăluirea că s-a înţeles cu Hagi pentru a fi noul preşedinte al celor de la Viitorul din sezonul următor: “De trei ani de zile trage Gică de mine să vin președinte la Viitorul. Nu i-am dat încă un răspuns clar, dar vedem ce se întâmplă. Ne vedem la finală, sper să câștige Viitorul cupa”, a fost declaraţia lui Popescu.


Gică Popescu s-a înțeles cu Gică Hagi să vină la Viitorul

Discuțiile dintre cei doi mari fotbaliști nu s-au oprit niciodată, iar FANATIK a aflat că înaintea finalei Cupei României, Gică Hagi a reușit să-l convingă pe Gică Popescu să vină la FC Viitorul din sezonul viitor pe postul de președinte. În acest moment, această funcție este vacantă la gruparea constănțeană, cei mai importanți oameni din organigrama ”Regelui” fiind administratorul unic Zoltan Iașko și directorul general Cristian Bivolaru.

Gică Popescu va prelua frâiele clubului FC Viitorul, urmând să fie cel mai important personaj din conducere și mâna dreaptă a lui Gheorghe Hagi, cel care a puis pe picioare acest proiect. ”Regele” urmează să se decidă și dacă va ma continua pe banca tehnică a Viitorului în stagiunea următoare, dar acest lucru va depinde foarte mult și de ofertele pe care le va primi din străinătate.

Gică Hagi, Ilie Dumitrescu și Gică Popescu la un eveniment monden
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu și Gică Popescu la un eveniment monden

Gică Popescu a fost aproape de FCSB

La sfârșitul lunii martie, Gică Popescu a sărit în apărarea prietenului său și a spus că este singurul care a avut curajul să înceapă un proiect de la zero: “Meritul că sunt mulți jucători tineri la lot e doar al lui Hagi. Nu mai săriți când auziți de Hagi! Uitați-vă la naționala de tineret și vedeți câți jucători de la Gică sunt. 60% din jucătorii de acolo sunt de la Hagi, iar ei au realizat cea mai mare performanță din ultima perioadă. De ce săriți? Sunt prea puține proiecte de acest gen, dar puțini au răbdarea și priceperea lui Gică”.

Gică Popescu a mai fost dorit pe funcția de președinte și de FCSB, fostul internațional confirmând de curând că a avut discuții cu Gigi Becali pe această temă în 2007.

Închide ×