ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Gică Popescu se relaxează după gratii citind cărţi despre infractori şi oameni ai legii

Condamnat la 3 ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare în “Dosarul transferurilor”, Gică Popescu (46 de ani) îşi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul Rahova. Fostul mare...
Autor: Răzvan Scarlat | 03.05.2014 | 08:54
Gică Popescu se relaxează după gratii citind cărţi despre infractori şi oameni ai legii

Condamnat la 3 ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare în “Dosarul transferurilor”, Gică Popescu (46 de ani) îşi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul Rahova. Fostul mare fotbalist le-a cerut prietenilor de dincolo de gratii să-l aprovizioneze, printre altele, cu literatură antrenantă.

ADVERTISEMENT

Pentru că timpul se scurge mai greu în închisoare şi pentru că riscul de a te plictisi este mai mare, Gică Popescu şi-a luat măsuri de precauţie. Una dintre ele: la începutul săptămînii i-a cerut lui Bogdan Stelea, colegul din “Generaţia de aur”, să-i aducă şi romane poliţiste, nu doar ziare.

Dimineaţa munceşte la vulcanizare

Iar fostul portar s-a executat şi l-a aprovizionat cu cîteva astfel de cărţi la ultima vizită pe care a făcut-o la Penitenciarul Rahova. “Baciul” driblează şi altfel plictiseala din închisoare: dimineaţa lucrează la vulcanizarea penitenciarului, unde umflă roţile dubelor alături de George Copos (fostul patron al Rapidului, condamnat la 3 ani şi opt luni).

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de ei, Mihai Stoica (fostul manager al Stelei, condamnat la 3 ani şi şase luni) a ales să muncească în atelierul de tîmplărie. Fost sportiv de performanţă, din programul lui Popescu nu putea lipsi mişcarea, aşa că în unele după-amieze acesta joacă fotbal cu alţi deţinuţi.

SURSA: libertatea.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!