Fotbal intern

Gică Popescu și Anghel Iordănescu nu s-au împăcat, dar au fost au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau. ”Problema a rămas acolo!”

02.01.2020 | 08:45
Gica Popescu si Anghel Iordanescu nu sau impacat dar au fost au fost surprinsi in timp ce se imbratisau Problema a ramas acolo
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a fost surprins în timp ce îl îmbrățișa pe Anghel Iordănescu, dar actualul oficial al celor de la FC Viitorul Constanța susține că nu și-a rezolvat problemele cu fostul selecționer al echipei naționale a României, dar că îl respectă deoarece îl leagă multe momente frumoase de Tata Puiu.

Gică Popescu și Anghel Iordănescu nu s-au împăcat

”Am făcut-o şi la tragerea la sorţi. Eu pot să am multe defecte şi am multe defecte, slavă Domnului, dar respectul faţă de oameni nu o să mi-l pierd niciodată, ţine de educaţia mea.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, domnul Iordănescu a reprezentat şi va reprezenta tot timpul o persoană extrem de importantă, căruia îi port un respect şi îi voi purta mereu un respect incredibil. Mi s-a părut firesc să merg şi să-l îmbrăţişez, să îl salut, neschimbând cu nimic o altă situaţie.

L-am îmbrăţişat, l-am salutat, sunt mai mic şi întotdeauna cel mai mic merge către cel mai în vârstă şi salută, dar problema pe care o avem noi a rămas acolo şi nici acum nu am discutat-o”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu așteptă discuția cu fostul selecționer al României

”Probabil că va veni un moment dat când o vom discuta. Dar v-am spus întotdeauna că nu este legată de partea fotbalistică. Nu are nimic de-a face cu fotbalul.

Problema a rămas acolo, dar respectul şi bunul simţ trebuie să primeze întotdeauna înaintea supărării legate de alte situaţii.

ADVERTISEMENT

Dar eu îl voi respecta cu acelaşi drag pe domnul Iordănescu, pentru că avem prea multe lucruri frumoase petrecute împreună, rezultate la echipa naţională, a fost şi antrenorul în perioada când am fost la Steaua.

Mă leagă atât de multe momente frumoase legate de domnia sa, încât am considerat că este normal şi civilizat şi de bun simţ să merg să îl salut”, a mai spus fostul internațional român.

ADVERTISEMENT

Legătura dintre Gică Popescu și Anghel Iordănescu s-a deteriorat în momentul în care fostul selecționer al echipei naționale a României a decis să îl susțină pe Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF. Cei doi nu și-au vorbit o lungă perioadă de timp și chiar s-au atacat la TV, dar au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau la gala organizată de gsp.ro.

ADVERTISEMENT