Fotbal intern

De unde a plecat ruptura între Prunea şi Gică Popescu!

Florin Prunea şi Gică Popescu nu se află în cele mai bune relaţii, deşi ambii doresc acum îndepărtarea lui Răzvan Burleanu de la conducerea Federaţiei Române de Fotbal.
24.01.2018 | 17:48
De unde a plecat ruptura intre Prunea si Gica Popescu
ADVERTISEMENT

La sfârşitul săptămânii trecute Ionuţ Lupescu s-a întâlnit la Bucureşti cu o parte dintre colegii săi din Generaţia de Aur, în vederea unor discuţii despre posibila sa candidatură la şefia FRF, i ar Florin Prunea a mărturisit pentru FANATIK.RO că la această întâlnire nu a fost invitat şi Gică Popescu. Vezi detalii. Fostul portar al naţionalei României a mai spus că nici fostul arbitru Cristi Balaj nu a participat la discuţiile respective.

Însă, deşi în acest moment teoretic, Florin Prunea şi Gică Popescu sunt în tabăra anti Burleanu, totuşi, FANATIK.RO a aflat că între cei doi foşti colegi din Generaţia de Aur relaţiile sunt destul de reci de foarte mult timp. Totul a plecat încă de pe vremea candidaturii lui Gică Popescu la şefia FRF, noiembrie 2005, atunci când “Baciul” ar fi aflat că Prunea l-a tradat cu o zi înainte de alegeri, după ce a făcut un pact cu Mircea Sandu.

ADVERTISEMENT

A fost directorul relaţiilor internaţionale la FRF!

Acceptând să primească postul de director al relaţiilor internaţionale la FRF, Florin Prunea nu l-a mai susţinut pe Gică Popescu, în cursa acestuia din toamna lui 2005, pentru înlăturarea lui Mircea Sandu din fruntea Federaţiei Române de Fotbal. Un alt fost coleg de generaţie de a lui Popescu care ulterior a intrat şi el în echipa de lucru a celui poreclit “Nasul” a fost Ionuţ Lupescu.

Dar FANATIK.RO a aflat că Gică Popescu este supărat pe Florin Prunea şi după ce acesta ar fi dat procurorilor DNA documente din FRF, cu privire la transferurile internaţionale făcute pe timpul în care Gică Popescu lucra în parteneriat cu fraţii Becali în impresariat. După ce actele respective au fost studiate fostul mare căpitan al echipei naţionale a României a fost trimis în judecată, iar pe data de 4 martie 2014 a intrat la închisoare.

ADVERTISEMENT