Sport

Gică Popescu şi Mihai Rotaru s-au întâlnit la amicalul Viitorul – Ferencvaros! Foto exclusiv

Gica Popescu si Mihai Rotaru sau intalnit la amicalul Viitorul  Ferencvaros Foto exclusiv

Fostul internațional, Gică Popescu şi omul care finanțează, CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru s-au întâlnit la amicalul Viitorul – Ferencvaros! Până să apară omul cu banii de la Craiova, Popescu a urmărit de pe un scaun partida elevilor lui Gheorghe Hagi. Și fiul său, Nicolas Popescu se află în cantonamentul Viitorului. Fostul căpitan al Barcelonei s-a întreținut apoi momente bune cu Mihai Rotaru. Cei doi au dialogat pe marginea terenului, dar au fost atenți la fiecare fază mai încinsă a partidei.

Viitorul turează motoarele pentru partea a doua a sezonului. Echipa lui Gheorghe Hagi a terminat pe locul 5 primele 21 de etape. 10 victorii, 3 rezultate de egalitate și 8 înfrângeri a adunat fosta campioană. „Regele” a făcut deja 4 transferuri în această pauză competițională. A adus la echipă doi brazilieni, Eric și Rivaldinho, a luat un fundaș din Olanda, dar și pe Tîrcoveanu de la Dinamo.

Gică Popescu şi Mihai Rotaru s-au întâlnit la amicalul Viitorul - Ferencvaros! Discuția
Gheorghe Popescu s-a întâlnit cu Mihai Rotaru în timpul amicalului Viitorul – Ferencvaros

Gică Popescu şi Mihai Rotaru s-au întâlnit la amicalul Viitorul – Ferencvaros!

Gheorghe Popescu a mers și el în cantonament alături de Viitorul. Vrea să-l ajute pe fiul lui să se integreze mai repede în echipa mare. Nicolas Popescu a recunoscut că diferențele sunt uriașe între fotbalul de la juniori și cel prestat la prima formație a lui Hagi.

”Când va fi la nivelul necesar, Nicholas va debuta la acest nivel. Dacă va ajunge să debuteze, trebuie să și rămână în echipa mare, nu ar fi benefic să debuteze și apoi să se întoarcă la echipa de juniori. Nicholas nu are un tratament special față de ceilalți jucători. Dacă Hagi va considera că trebuie să-l introducă în teren, foarte bine”, a declarat fostul fundaș pentru  Telekom Sport.

  • 115 prezențe are Gheorghe Popescu în echipa națională a României