“Idiot!” Ce l-au pus să facă pe Popescu pentru licenţa de antrenor!

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
23/02/2018, 09:47
“Idiot!” Ce l-au pus să facă pe Popescu pentru licenţa de antrenor!

Gică Popescu a vrut să participe la examenul pentru obţinerea licenţei A de antrenor, însă a renunţat repede. Fostul mare jucător a rămas şocat când a auzit ce trebuie să facă pentru a trece testul şi a renunţat să se mai prezinte la proba practică. 

Printre altele. Popescu era nevoit să dea gol de la jumătatea terenului, fără ca mingea să atingă pământul, sau să scoată un timp record alergarea printre jaloane! “Examen idiot!”, a fost replica lui Popescu pentru Gazeta Sporturilor. 

Gică Popescu: “Câte goluri credeţi că dă Mourinho?!”

“După 115 meciuri la prima reprezentativă a României, eu nu stau să mă fac de râs. “Nu văd ce treabă are, de exemplu, să tragi la poartă cu meseria de antrenor. Păi, ce, vreau să mă fac fotbalist? Câte goluri credeţi că dă Mourinho, de exemplu? “, a continuat Popescu. 

Gică Popescu a dat exemplul campionatului spaniol, acolo unde licenţa PRO se poate obţine după un curs intensiv de 30 de zile: “Ăsta a fost timpul în care au obţinut-o Guardiola şi Luis Enrique!”

 

Ştirea MOMENTULUI

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu e serioasă! E obligat să joace cu mască. Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×