Stiri sportive

Popescu: stenograma ruşinii! Te va face să-ţi fie SILĂ!

UPDATE Mircea Sandu a reacţionat într-un comunicat, după ce Mitică Dragomir a dezvăluit o stenogramă incredibilă între fostul şef de la FRF şi Gică Popescu.  "Aşa cum îl ştim pe...
19.03.2014 | 21:40
Popescu stenograma rusinii Te va face sati fie SILA

UPDATE Mircea Sandu a reacţionat într-un comunicat, după ce Mitică Dragomir a dezvăluit o stenogramă incredibilă între fostul şef de la FRF şi Gică Popescu.  “Aşa cum îl ştim pe Mitică plin de vigoare şi tînăr, inventeză. Nu vedeţi că e jargonul lui? Dacă are o stenogramă, să o prezinte. Eu am vorbit cu el acum 2-3 zile, sîntem în relaţii normale. Nu a existat nici o astfel de întîlnire, acum citesc şi eu. Vezi Doamne i-aş fi spus eu lui Băncioiu… Habar nu am eu de Bănicioiu, de politică.

Doamne fereşte, habar nu am dacă a fost Bănicioiu cu vreunul, nu cu Popescu. Totul este fabulaţie, sau pamflet. Este pamfletul lui Dragomir, cu bre, cu lovele, e jargonul lui. O astfel de întîlnire nu a avut loc, totul e în închipuirea domnului Dragomir”, a declarat Mircea Sandu pentru Mediafax.

Preşedintele de onoare al FRF spune că nu-l va da în judecată pe Dragomir:

“Ce să-l dau în judecată, că o dă în pamflet. Nu aţi văzut că la televizor cu pamfletul nu poate să-i ia CNA-ul? Nu am încercat să vorbesc cu el că am fost plecat din ţară, dar puteţi să vorbiţi cu el să vă dea stenograma. Păi noi eram nebuni, dacă vorbeam asta să facem stenogramă? Dacă ne întîlneam acolo unde ştim că erau aparate prin pereţi… E o închipuire a lui Mitică Dragomir”.

……………………………………………………..

Dumitru Dragomir a făcut în cursul zilei de azi dezvăluiri incredibile despre felul în care Gică Popescu, susţinut de vechea conducere a FRF şi de Anghel Iordănescu plănuiau să atace ultima lună de campanie electorală înaintea alegerilor pentru stabilirea noului preşedinte al FRF. Prezentat sub formă de stenogramă, dialogul purtat între cinci persoane numită generic “chinta spartă”, conţine detalii incredibile despre felul în care bani din bugetul FRF au fost direcţionaţi pentru a sprijini campania fostului căpitan al naţionalei României, în condiţiile în care “Baciul” nu deţinea nicio funcţie oficială le Federaţie. Pe lîngă Gică Popescu şi Anghel Iordănescu, la discuţie au mai participat Mircea Sandu, la acea oră preşedinte al FRF, Adalber Kassai, fostul secretar general al FRF şi Dumitru “Meche” Mihalache, directorul general al Federaţiei.

Mai jos, vă prezentăm dialogul şocant aşa cum apare pe site-ul www.oracoluldelabalcesti.ro chiar sub semnătura lui Dumitru Dragomir.

Mircea Sandu (către secretară): Hai, dragă, i-ai servit cu cafea?  Mai aşteptăm pe cineva? Cheamă-l şi pe Gică, vezi că e pe la Bela (n.r. – Kassai). Spuneţi-le că nu am prea mult la timp la dispoziţie, pentru că mă duc la spa, la Mogoşoaia.

Vin şi cei doi, cu zîmbetul pe faţă şi puşi pe şotii.

Mircea Sandu: Trebuia să-l invitaţi şi pe Ilie Dumitrescu!

Bela Kassai: Ce treabă are el cu ce discutăm noi aici?

M.S.: Băi Gică, mi-a spus Bănicioiu că nu mai poate să meargă cu tine prin alte judeţe, că-l va lua în curînd de la sport. Hai să vedem ce am mai făcut. Bela, ai aranjat totul la Braşov?

B.K.: Da, am aranjat totul cu Goga, dar trebuie să-i dăm ceva lovele.

M.S.: Vorbeşte cu Filimon (n.r. – trezorierul FRF) şi să avem tot ce ne trebuie, vezi să nu lipsească ceva. Gică, să-ţi faci un speech, vezi că nu înţeleg ei multe, dar trebuie să-i cucereşti. Aceşti preşedinţi a asociaţiilor judeţene sunt foarte importanţi.

B.K.: Mai dă-i în mă-sa, că îi rezolvă Goga. Nu te speria, Gică!

M.S.: Ce faci, le prezinţi programul tău? Nu e rău, dar e cam subţire! Puiule, să fii şi tu pregătit să iei cuvântul!

Anghel Iordănescu: Nu ştiu dacă pot veni, nu ştiu dacă mă lasă Gabi (n.r. – Gabriel Oprea, viceprim-ministru şi Ministru de Interne).

M.S: Băi, veniţi toţi, că nu-i de glumit. Nu lăsaţi totul pe Bela. Gică, eu zic că e bine să-şi depună dosarele încă unul sau doi pentru că, ferească Dumnezeu, nu se ştie ce se întÎmplă cu procesul vostru.

G.P.: Ce să se înîmple, bre? Procurorul îmi cere pedeapsă cu suspendare. Gata, s-a terminat, vedeţi doar ca statutul FRF să fie în regulă cu suspendarea asta!

M.S.: Am consultat mai mulţi avocaţi şi totul e-n ordine. Eu zic să-şi facă dosare şi Bela Kassai, Iordănescu şi Meche.

Dumitru Mihalache: Eu nu vreau, bre, dom’ preşedinte, că vin de la rugby şi mai iese vreun scandal…

B.K.: Eu nu-mi depun dosarul, pentru că am încredere că Gică este deja preşedinte.

M.S.: Bă, sunteţi nebuni dacă nu vă luaţi nicio măsură de precauţie!

A.I.: Eu am discutat cu Gabi (n.r. – Gabriel Oprea) de mai multe ori, chiar şi cu Gică, dar el zice că nu.

G.P.: Dacă îşi mai depune cineva dosarul de participare, înseamnă că mă trădaţi şi vreţi să mă trimiteţi la puşcărie. Nu vreau să aud de aşa ceva! Ce şi cum ne-am înţeles, aşa vă rog să rămână. Toţi sunteţi în echipa mea, în condiţiile pe care le-am stabilit.

M.S.: Băi, Gică, nu-i rău să avem şi planul doi.

G.P.: Fără planuri, dom’ preşedinte. Am lucrat prea frumos ca să pierdem.

M.S.: Da, mă, dar ar fi bine să avem şi un plan B.

G.P.: Am prea multe promisiuni, atît din partea politicului, cît şi din judeţe.

M.S.: Da, dar se pot întîmpla multe.

B.K.: Se întîmplă pe dracu’!

A.I.: Nu-l bate nimeni pe Gică, mai ales că am vorbit şi cu Gabi, şi m-a asigurat că totul este OK.

M.S.: Bine, bă, nu vreţi, nu vreţi! Dar un plan B ar fi trebuit să existe.

G.P.: Vă repet: cine-şi depune dosarul, nu mai este în echipă cu mine! Eu voi concura singur împotriva moldovenilor şi toată lumea de aici, din judeţe şi oamenii politici mi-au promis că mă sprijină şi sunt siguri că voi fi preşedintele FRF.

M.S.: Bine, băi, treaba voastră! Hai, că mă duc la sală! Puteţi rămîne aici să mai discutaţi, şi-mi spuneţi şi mie mîine ce-aţi mai rezolvat!