Sport

Gică Popescu știe ce decizie va lua Dan Petrescu: ”Sunt anumite tensiuni la echipă!”

12.11.2020 | 12:15
Gica Popescu stie ce decizie va lua Dan Petrescu Sunt anumite tensiuni la echipa
ADVERTISEMENT

Popescu a declarat că știe ce hotărâre va lua Dan Petrescu legat de viitorul său la CFR Cluj. Președintele de la Viitorul este de părere că antrenorul CFR-ului a câștigat destui bani de-a lungul timpului și va rămâne la Cluj. 

Gică Popescu l-a dat de gol pe Dan Petrescu și a spus ce planuri are tehnicianul campioanei României. Cei doi sunt destul de apropiați, iar președintele de la Viitorul Constanța a vorbit cu tehnicianul ardelenilor despre ce are de gând.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al catalanilor și al primei reprezentative are o veste bună pentru șefii CFR-ului. El spune că tehnicianul campioanei va continua la echipa din Gruia, în ciuda ofertei tentante venită de la Al Nasr, anunțată în exclusivitate de FANATIK.

”Dan face o muncă titanică”

„Nu știu. Eu, din câte știu de la Dan, el își dorește să continue chiar dacă sunt anumite probleme. E o muncă titanică făcută de Dan și cred că ar fi greu să renunțe la tot ce a făcut acolo.

ADVERTISEMENT

Da, sunt anumite tensiuni, dar a muncit și ține mult la colectiv și ar vrea să continue. La câți bani a strâns el, poate să închidă ochii la o ofertă. Sunt convins că Dan a avut multe oferte pe care le-a refuzat și a rămas la CFR”, a spus Gică Popescu în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de pe Digi Sport.

Antrenorul CFR-ului nu este în cele mai bune relații cu șefii ardelenilor, după ce ei nu au realizat transferurile dorite de tehnician în perioada de mercato din toamnă, iar fostul fotbalist are mai multe oferte. Tehnicianul CFR-ului este dorit de cei de la Al Nasr, echipă care îl atrage pe antrenor cu un salariu uriaș, 2,5 milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Un fost selecționer al Italiei ar putea să-l înlocuiască pe Petrescu

Dan Petrescu, (52 de ani) o antrenează pe campioana României din 22 martie 2019, iar înțelegerea acestuia cu ardelenii expiră pe 30 iunie 2022. Petrescu a mai antrenat-o pe CFR între iunie 2017 și iunie 2018. 37 de meciuri a stat pe banca ardelenilor atunci, acum are deja 80.

În ultima rundă CFR Cluj a câștigat cu 2-0 în deplasarea de la Pitești, cu FC Argeș. În următoarea etapă, CFR-ul va juca cu UTA Arad pe teren propriu. Dacă Dan Petrescu va decide să nu mai continue pe banca lui CFR Cluj, ardelenii ar vrea să-l aducă pe unul dintre foștii selecționeri ai Italiei. Gian Piero Ventura se află pe lista campioanei României.

ADVERTISEMENT

Conducerea ardelenilor a avut o reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că ar putea pleca de la echipă: ”Hai să fim echilibrați. Nu e atât de tragică situația. E un moment greu, dar nu poți spune că CFR e pe locul 8 și eliminată din Europa. Ăsta ar fi singurul motiv pentru care ar pleca mâine, să zică «nu mai pot să fac nimic» ”.

ADVERTISEMENT