Carousel hot news

ÎNFIORĂTOR! Cea mai DURĂ decizie: “Nu vreau să te văd!”

La aproximativ două luni de la decesul tatălui său, fostul mare internaţional Gică Popescu încă nu şi-a revenit din punct de vedere psihic, iar din acest motiv suportă extrem de greu perioada...
Autor: Daniel Vlad | 22.07.2014 | 00:11

La aproximativ două luni de la decesul tatălui său, fostul mare internaţional Gică Popescu încă nu şi-a revenit din punct de vedere psihic, iar din acest motiv suportă extrem de greu perioada de detenţie de la penitenciarul Rahova. Surse din anturajul familiei celui care este poreclit “Baciul” au dezvăluit că foştii săi colegi de generaţie de la echipa naţională au fost cei care au încercat pe cît posibil să îi ridice moralul: Dan Petrescu şi Bogdan Stelea l-au vizitat la Rahova, iar Gică Hagi se ocupă în mare parte de afacerile sale şi de şcoala de fotbal a cumnatului său de la Craiova. La rîndul său, Ilie Dumitrescu îl susţine şi el cu tot ce poate.”

“Stoicikov a vrut să îl viziteze la penitenciar”

FANATIK.RO a aflat că un alt mare fost internaţional şi coleg de la FC Barcelona, Hristo Stoicikov, a dorit să meargă să îl vititeze la puşcărie pe Gică Popescu. Stoicikov este un tip care are o prietenie aparte cu Gică Popescu şi Gică Hagi. Lui Hristo nu i-a venit să creadă, la început, că un asemenea jucător uriaş al României a ajuns la puşcărie. Cînd a fost sunat din România şi a aflat a crezut că este o farsă de la vreo televiziune, Efectiv nu i-a venit să creadă că Popescu a fost arestat. Apoi, după ce a aflat că a murit şi tatăl fostului său coleg, Hristo i-a transmis prin nişte apropiaţi comuni lui Popescu că vrea să îl viziteze la Rahova. Însă Gică nici nu a vrut să audă despre aşa ceva. Le-a spus prietenilor săi să îi transmită lui Stoicikov că îi mulţumeşte pentru faptul că este alături de el, dar nu vrea să fie văzut de Hristo într-un asemenea cadru. I-a spus că acest lucru este mai bine pentru toată lumea, că în mod sigur de această vizită s-ar afla, iar ulterior totul se va transforma într-un circ mediatic”a dezvăluit sursa FANATIK.

o-legenda-la-barcelona-din-vara-omul-care-vine-sa-readuca-gloria-dupa-un-an-de-cosmar-anuntul-zilei-in_size6

A contestat condamnarea primită de  3 ani o lună şi 10 zile

Totodată, FANATIK.RO a aflat că avocaţii lui Gică Popescu, după ce clientul lor a primit de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie motivarea condamnării primite de 3 ani o lună şi 10 zile, au contestat deja decizia primită de clientul lor, printr-o contestaţie în anulare. Din păcate Gică a ajuns la mîna judecătorilor şi avocaţilor. Pe el nu îl interesează nicio graţiere din partea preşedintelului României, Traian Băsescu”, au dezvăluit apropiaţii fostului mare internaţional.

31227385

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!