Fotbal international

Gică Popescu, surprins de situația lui Ianis Hagi la Genk: ”Nu avem nici noi o explicație”

13.11.2019 | 07:40
Gica Popescu surprins de situatia lui Ianis Hagi la Genk Nu avem nici noi o explicatie
ADVERTISEMENT

Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, s-a declarat surprins de situația prin care trece mijlocașul Ianis Hagi la RC Genk. Internaționalul român nu a mai prins un loc de titular la campioana Belgiei de aproximativ o lună, dar situația se poate schimba în favoarea sa după ce antrenoul a fost schimbat din cauza rezultatelor modeste.

Gică Popescu, surprins de situația lui Ianis Hagi la Genk: ”Un jucător de 20 de ani nu putea face mai mult”

”Nu avem nici noi o explicație. Era foarte bine privit de către presă, fani și club și antrenorul a luat decizia neașteptată ca acesta să nu mai joace. A marcat la meciul de debut, a marcat două goluri atunci, mai mult de atât, un jucător de 20 de ani nu putea face. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare”, a spus Gică Popescu la Digi Sport despre situația lui Ianis Hagi de la Genk.

ADVERTISEMENT

Sosit în România pentru a meciurile cu Suedia și Spania, ultimele din preliminariile Campionatului European din 2020, Ianis Hagi a dezvăluit că nu înțelege de ce a fost folosit atât de puțin la club în ultima perioadă. La 19 octombrie, Ianis a evoluat ultima oară ca titular iar de atunci a fost rezervă meci de meci, atât în Jupiler League, cât și în UEFA Champions League.

Felice Mazzu a fost demis de la Genk

Aflat în cantonamentul de la Mogoșoaia, Ianis Hagi a primit o veste care ar trebui să-l bucure după tot ce s-a întâmplat în ultima lună. Oficialii clubului RC Genk au luat decizia de a-l demite pe antrenorul Felice Mazzu din cauza rezultatelor modeste din acest sezon. Genk a fost învinsă duminică, acasă, de Gent cu scorul de 2-0 și a ajuns pe locul nouă în clasament fiind la 13 puncte în urma liderului FC Bruges.

ADVERTISEMENT
Tags: