Sport

Gică Popescu, tranșant și ironic: „De ce să-mi mai bat gura? Ar mai rămâne doar să vină Stoichiță pe bancă”

Gică Popescu a avut un mesaj tranșant și ironic după eșecurile României din Liga Națiunilor, acuzând Federația Română de Fotbal pentru ce s-a întâmplat.
16.06.2022 | 22:33
Gica Popescu transant si ironic De ce sami mai bat gura Ar mai ramane doar sa vina Stoichita pe banca
Gică Popescu, tranșant și ironic la adresa FRF-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Baciul” a ironizat și staff-ul tehnic al naționalei, declarând că doar Mihai Stoichiță ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu, ținând cont că selecționerul a fost ultimul de pe lista FRF-ului când se căuta înlocuitorul lui Mirel Rădoi.

Gică Popescu, tranșant și ironic la adresa FRF

Gică Popescu a vorbit despre eșecurile suferite de România în Liga Națiunilor, având un mesaj ironic la adresa FRF-ului, care a anunțat continuitatea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a naționalei:

ADVERTISEMENT

„E o lipsă de asumare. Știm bine cum procedează FRF. La victorii apar în fața camerelor. Pe cine să mai aducă la națională când Edi a fost ultima opțiune?

Eu știu ce s-a întâmplat până l-a adus pe Edi. Cine mai era să vină? Ar mai rămâne doar să vină Stoichiță pe banca tehnică”.

ADVERTISEMENT

„M-am și plictisit să tot spun ce să se facă la echipa națională. De ce să-mi mai bat gura? Ați văzut, actuala conducere a fost aleasă în unanimitate? De ce să-mi mai bat gura de pomană?

La fiecare eșec al echipei naționale, la fiecare ratare a calificării, am ieșit și am spus ce trebuie să se facă.

ADVERTISEMENT

Am spus că eram bine și toată lumea se mira, eu tot spuneam că se poate mai rău. Asta spun și acum, se poate și mai rău de atât. Suntem doar cu un picior în groapă. Atât timp cât nu se face nimic de unde să iasă performanțele?”, a mai spus Gică Popescu, la TV DigiSport.

„Mă doare ce se întâmplă la națională!”

Gică Popescu a continuat și a mărturisit că este afectat de rezultatele slabe obținute de națională în ultima vreme. Deși consideră că se poate ajunge într-o situația mult mai rea decât în prezent:

ADVERTISEMENT

„Nu mai vreau să fac evaluări publice. Am răspuns la telefon din bun simț, dar nu vreau să mai fac evaluări despre echipa națională.

Suntem pe drumul cel bun! Eu mă uit la meciurile echipei naționale. Am văzut mulți oameni care iubesc naționala și care au spus după meciul cu Muntenegru că nu se vor mai uita la echipa națională. E grav să se detașeze oamenii de echipa națională care e a oamenilor”.

„Mă doare foarte mult, pentru că echipa asta ajunsese să fie atât de respectată în lume prin munca pe care am făcut-o noi, noi am dus-o pe primele locuri din lume.

Iar în momentul în care vezi că lucrurile sunt invers de cum ar trebui să fie, crede-mă că mă doare”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT