Fotbal intern

Gică Popescu vorbește despre transferul lui Ianis Hagi după Euro U21: „Avem ofertă de peste 10 milioane!”

01.07.2019 | 20:44
Gica Popescu vorbeste despre transferul lui Ianis Hagi dupa Euro U21 Avem oferta de peste 10 milioane

Gică Popescu, preşedintele celor de la Viitorul Constanţa, a confirmat faptul că Ianis Hagi are parte de foarte multe oferte pentru Ianis Hagi, după turneul final al Euro U21 din Italia şi San Marino. „Baciul” susține că echipa nu se grăbește să îl transfere pe Ianis și că îi caută un nou club la care să joace cât mai multe meciuri.

Gică Popescu, despre transferul lui Ianis Hagi după Euro U21

Popescu a vorbit despre ofertele pe care le primesc pe adresa clubului pentru Ianis Hagi: „Sunt multe oferte scrise. Altfel, telefonul sună non-stop. Încercăm să știm sigur la finalul săptămânii unde va merge. Ținem foarte mult ca el să decidă. Are contracte senzaționale din punct de vedere financiar, dar mă bucur că le-a dat la o parte. Are o atitudine senzațională, pentru el contează partea sportivă.

Sigur, clubul are nevoie de bani, dar sunt mai importante viitorul lui Ianis și șansele pe care le are de a progresa. Salariul pe care l-ar putea primi, din ofertele pe care le are, e mult mai mare de un milion de euro pe sezon. Avem ofertă peste 10 milioane! Mai multe, nu doar una”, a declarat „Baciul”, la Digi Sport Tv.

Gică Popescu a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi *foto: hepta.ro
Gică Popescu a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi *foto: hepta.ro

Gică Popescu crede că Ianis Hagi trebuie să găsească o echipă la care să joace

Oficialul Viitorului crede că Ianis Hagi va trebui transferat la o echipă la care să aibă oportunitatea să joace: „Trebuie un club care să îi ofere șansa să joace meci de meci. Un proiect în care să își găsească locul, iar antrenorul să îl dorească. L-am pus pe Ianis să vorbească cu echipa tehnică după oferte, să primească niște confirmări. Apoi ne-am uitat și peste cifrele contractului. Eu v-am spus și acum câteva zile: când se va termina perioada o să vă spun numele echipelor. Nu am acordul lor. Sunt echipe de toate nivelurile și din toate părțile. Pe noi pe bucură asta”, a adăugat fostul căpitan al naționalei.

Gică Popescu a spus că trei cluburi sunt foarte aproape să îl transfere pe Ianis Hagi: „Ne gândim la trei echipe în acest moment. Acum negociem cu ele. Încerc să îl țin pe Gică Hagi departe, nu e un foarte bun negociator. E un antrenor foarte bun, dar el spune «da» imediat. Eu încerc să îi spun să așteptăm, să nu ne aruncăm. Am accepta o variantă ca Ianis să fie cumpărat de o echipă mare, de grad zero, și apoi să fie împrumutat la o echipă bună, de nivelul PSV, Sevilla, Lyon, astfel de echipe”, a mai spus oficialul Viitorului.

  • 6 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.de
  • 2 goluri a înscris Ianis Hagi la Euro U21