Gică Popescu voia un final încins în Viitorul – Gent 2-1: “Voiam să jucăm pe muchie de cuțit!” Ce se întâmplă cu Drăguș

Marian Popovici   
în Europa League
01/08/2019, 21:45
Gică Popescu voia un final încins în Viitorul – Gent 2-1: “Voiam să jucăm pe muchie de cuțit!” Ce se întâmplă cu Drăguș
Gică Popescu voia un final încins în Viitorul - Gent 2-1 Voiam să jucăm pe muchie de cuțit! Ce se întâmplă cu Drăguș

Viitorul s-a impus cu 2-1 în meciul cu Gent, însă a ratat calificarea în turul trei preliminar din Europa League după ce a pierdut în tur cu 3-6 în Belgia. Echipa lui Hagi a fost condusă la pauză cu 0-1, însă a întors în repriza secundă prin golurile lui Iancu din penalty. Însă, Viitorul nu a putut să mai marcheze o dată și să încingă finalul de meci și va părăsi Europa după prima “dublă” disputată în acest sezon. 

Gică Popescu voia un final încins în Viitorul – Gent 2-1: “Voiam să jucăm pe muchie de cuțit!”

Gică Popescu, președintele Viitorului, a declarat imediat după meci că și-ar fi dorit un final încins de meci, însă echipa sa nu a mai putut marca: “O victorie binevenită, împotriva unei echipe valoroase care ne-a pus mari probleme. O victorie care dă moral echipei. Din păcate, am părăsit competiția aceasta, dar am părăsit-o cu capul sus. Acum ne concentrăm pe competițiile interne.

Eu mi-aș fi dorit să marcăm golul 3 și să jucăm pe muchie de cuțit în ultimele 5 minute. Nu am reușit, am avut acea ocazie cu Calcan, dar din păcate nu am reușit. Am facut trei reprize bune, una la Gent și azi tot meciul. Suntem o echipă fără multă experiență, sperăm să creștem și să reușim apoi”, a spus Popescu.

Președintele Viitorului a dat ultimele detalii despre transferul lui Drăguș la Standard: “Denis a părăsit echipa în seara aceasta și mâine va merge să facă vizita medicală la Liege. Sunt sigur că va fi bine. Mă bucură că jucătorii noștri pleacă la echipe mari și pot ajuta apoi fotbalul românesc.

Sunt convins că va face treaba bună. Este al treilea fotbalist care pleacă în fotbalul belgian. Fotbalul belgian este o etapă intermediară spre fotbalul mare, am fost și eu în această situație, sper ca aceste transferuri să contribuie și jucătorii noștri să meargă la echipe importante”, a spus Popescu.

 

 

Închide ×