Fotbal intern

Gică și Ianis Hagi au retrăit bucuria meciului împotriva Columbiei: „Ce gol ai dat!”. Video

11.04.2020 | 19:44
Gica si Ianis Hagi au retrait bucuria meciului impotriva Columbiei Ce gol ai dat Video
ADVERTISEMENT

Gică Hagi împreună cu Ianis au retrăit golul marcat de „Rege” împotriva Columbiei la Campionatul Mondial din 1994.

Gică și Ianis Hagi au retrăit golul din meciul împotriva Columbiei

Gică Hagi și Ianis au avut un moment de bucurie pe timpul pandemiei și au retrăit clipele fericite, în care „Regele” a înscris un gol absolut superb împotriva Columbiei.

ADVERTISEMENT

„Ce gol ai marcat!”, a fost reacția lui Ianis Hagi, care a imortalizat momentul într-un filmuleț pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

VEZI VIDEO AICI

Gică Popescu crede că Rangers este doar începutul pentru Ianis Hagi

Gică Popescu consideră că Rangers este o rampă de lansare bună pentru Ianis Hagi și consideră că este doar începutul pentru mijlocașul naționalei României: „Ianis deja are destulă experiență pentru că e plecat de 4-5 ani de acasă, a trecut și prin momente bune și mai puțin bune.

ADVERTISEMENT

L-a ajutat experiența de la Fiorentina. Trece ptrinr-o perioadă extraordinară, pe care trebuie să o prelungească. Trebuie să joace constant, lucru pe care îl face la Rangers”.

„Rangers poate fi o rampă de lansare pentru ceva mult mai mare. Sunt convins că Ianis va face pasul mai sus”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este dorit la Rangers, formație care este dispusă să achite suma de transer de la Genk, însă jurnaliștii belgieni de la Voetbal24 notează că mijlocașul naționalei se va întoarce la Genk imediat cum împrumutul îi va expira.

„Un nou episod din telenovela Ianis Hagi. Romanul se va intoarce la vara in Jupiler Pro League dupa ce Rangers nu a exercitat optiunea de a-l cumpara cu 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mijlocasul ofensiv se va intoarce la clubul mama, insa ramane de vazut daca va ramane la Gnek deoarece interesul pentru el continua sa creasca”, au notat belgienii.

ADVERTISEMENT