Fotbal intern

Gică şi Ianis Hagi, conferinţă de presă cu turcii: “Mi-ar plăcea să joc la Galatasaray”

13.01.2019 | 16:17
Gica si Ianis Hagi conferinta de presa cu turcii Miar placea sa joc la Galatasaray

Gică şi Ianis Hagi au susţinut o conferinţă de presă la cantonamentul din Antalya, iar jurnaliştii turci au fost curioşi dacă tânărul fotbalist se va transfera în prima ligă din Turcia. Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani a declarat că îşi doreşte să joace la Galatasaray.

“Pentru mine este ceva special, prima conferință în Turcia, locul unde m-am născut. Mi-ar plăcea să joc aici. Știu ce înseamnă Hagi pentru Turcia, pentru Galatasaray, un club mare, care a câștigat trofee în Europa. Deocamdată sunt la aici, la echipă, dar nu știu ce-mi rezervă viitorul. Niciodată să nu spui niciodată”, a declarat Ianis Hagi“Al doilea Hagi s-a născut la Istanbul. Am un băiat care joacă pe aceeași poziție ca mine, cu numărul 10. Este cel mai bun tânăr jucător român, cel mai eficient din Liga 1 în 2018. Nu știu unde îl veți vedea pe viitor. Deocamdată este la mine, depinde cine-l dorește”, a completat Gică Hagi.

Gică şi Ianis Hagi, conferinţă de presă cu turcii: “În România nu sunt bani”

După ce l-a lăudat pe Ianis Hagi, Gică Hagi a continuat să vorbească despre situaţia din fotbalul turc la conferinţa de presă susţinută în cantonamentul din Antalya. “Regele” a susţinut că nu se poate vorbi despre o criză în Turcia şi a dat exemplu România, unde nu se investesc la fel de mulţi bani în fotbal.

Gică şi Ianis Hagi, conferinţă de presă cu turcii. Ce au spus cei doi
Gică şi Ianis Hagi, conferinţă de presă cu turcii. Ce au spus cei doi

“Nu se poate vorbi despre o criză în fotbalul din Turcia. S-au construit atâtea stadioane, infrastructura este extraordinară, sunt aduși jucători buni, iar fotbalul este extrem de iubit. Cred că înainte se dădeau bani prea mulți, poţi să faci performanță și cu mai puțin. Important este să ai un concept tehnic, iar echipele se construiesc în timp. Când dai salariu net de două milioane de euro unui singur jucător, nu poți vorbi despre criză. La mine, cel mai mare salariu este de 5.000 de euro, bugetul clubului este cât câștiga un jucător mare pe vremuri în Turcia. Și am câștigat campionatul, am mers în cupele europene. Nu poți să vorbești despre criză în Turcia, poate în România, unde nu sunt bani”, a încheiat Gică Hagi.