Carousel hot news

Meme a ajuns la MUNCA DE JOS, “Baciul” e la FITNESS!

Mihai Stoica şi Gică Popescu îşi ispăşesc păcatele în penitenciarul Rahova, după ce judecătorii i-au condamnat pe nefasta  4 martie la 3 ani şi 6 luni, respectiv 3 ani, o lună şi 10...
11.04.2014 | 00:12
Meme a ajuns la MUNCA DE JOS Baciul e la FITNESS
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica şi Gică Popescu îşi ispăşesc păcatele în penitenciarul Rahova, după ce judecătorii i-au condamnat pe nefasta  4 martie la 3 ani şi 6 luni, respectiv 3 ani, o lună şi 10 zile. În aceaste condiţii, după ce au stat 21 de zile în carantină, de cîteva zile cei doi au primit posibilitatea să iasă la muncă. E un fel de a spune “să iasă”, pentru că, de fapt, tot în interiorul închisorii se desfăşoară această activitate. Surse din anturajul celor doi condamnaţi “celebri” au dezvăluit pentru FANATIK.RO ce activităţi şi-au ales aceştia.

Meme la atelierul de tîmplărie

Primul care a avut posibilitatea să iasă la muncă a fost Mihai Stoica. Poate în libertate Meme pare şi chiar este o persoană arogantă, dar de cînd se află închis la Rahova a devenit alt om. Nu este atît de rău pe cît sar unii, şi nu puţini, să dea cu pietre. Nu face nazuri şi a acceptat fără probleme să iasă să muncească. A ales să îşi petrească cîteva ore pe zi în atelierul de tîmplărie al penitenciarului. Această activitate este şi un avantaj pentru el, deoarece, în condiţiile în care a primit o pedeapsă de trei ani şi şase luni, va avea posibilitatea să ceară eliberarea condiţionată la numai doi ani şi patru luni din pedeapsă. Pentru că o zi de lucru echivalează cu două zile de puşcărie. În plus, Meme poate chiar încasa legal bani pentru serviciile prestate! Nu vă gîndiţi că e o sumă mare sau un salariu fix, e vorba de un comision pe care îl primeşte de la conducerea penitenciarului din suma totală încasată pe lucrările pe care le execută. Poate ajunge la 300 , maximum 400 de lei pe lună”, ne-au dezvăluit sursele respective. În “civilie” avea 15.000 salariu la Steaua şi 7.000 din colaborarea cu Digi Sport. Euro, nu lei…

ADVERTISEMENT

MM tamplarie trucaj

 

Popescu se ocupă de activităţile sportive

Celula de la Rahova nu i-a ucis pasiunea pentru sport lui Gică Popescu, aşa că fostul căpitan al echipei naţionale şi al Barcelonei şi-a găsit refugiul în acelaşi domeniu şi în mediul corecţional. Aşa cum era normal, Gică a ales să se ocupe de activităţile sportive. Merge zilnic la sala de sport şi se ocupă de exerciţiile de fitness cu deţinuţii şi cu orele de fotbal pe terenul sintetic. Gică este ca un antrenor pentru deţinuţi, iar de nenumărate ori se bagă cu aceştia la fotbal. Băieţii l-au ales deja căpitanul lor şi aşteaptă să se înscrie cu o echipă la campionatul de fotbal dintre penitenciare”, povestesc sursele FANATIK.RO.

Nici nu vrea să audă de graţiere

FANATIK.RO a aflat şi că lui Gică Popescu, la mai bine de o lună de zile de cînd a ajuns în spatele gratiilor, i-a venit în cele din urmă  de la Tribunal motivarea sentinţei. Gică a primit motivarea acum cîteva zile, iar aceasta se află acum în mîinile avocaţilor săi. Cît de curînd avocaţii lui se vor îndrepta către Curtea de Apel, unde vor să demonstreze nevinovăţia clientului lor. În nici un caz nu vor formula o cerere de graţiere către Traian Băsescu. Pe Gică nu îl interesează acest lucru, nici nu vrea să audă de aşa ceva!”, ne-a spus un apropiat al fostului internaţional.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS