Gicu Dobrin ar fi împlinit 72 de ani pe 26 august… Amintiri de aur, în exclusivitate, cu „Gâscanul” și „Armeanul” Florin Halagian

Silviu Ghering   
în Special Fanatik
26/08/2019, 14:54
Gicu Dobrin ar fi împlinit 72 de ani pe 26 august… Amintiri de aur, în exclusivitate, cu „Gâscanul” și „Armeanul” Florin Halagian GALERIE FOTO
Gicu Dobrin ar fi împlinit azi 72 de ani... Amintiri de aur, în exclusivitate, cu „Gâscanul” și „Armeanul” Florin Halagian. Sursa foto: prosport.ro

Nicolae „Gicu” Dobrin s-a născut pe 26 august 1947, la Pitești și ne-a lăsat mai săraci pe 26 octombrie 2007, la doar 60 de ani. Astăzi ar fi împlinit 72 dacă plămânii nu i-ar fi anulat viza de „joc” de Pământ… Geniul său fotbalistic a bucurat milioane de români în anii ’60-’80. FC Argeș îi datorează cei mai buni ani din istoria clubului, încununați cu cele două titluri de campioană a României în anii 1972 și 1979. De fiecare dată antrenor i-a fost alt mare dipărut din fotbalul românesc, „Armeanul” Florin Halagian, plecat și el dintre noi pe 12 august.

Gicu Dobrin ar fi împlinit azi 72 de ani… Amintiri de aur, în exclusivitate, cu „Gâscanul” și „Armeanul” Florin Halagian

Florin Halagian a avut ocazia, responsabilitatea, cinstea, răspunderea, corvoada, onoarea, privilegiul – care credeți că este cel mai corect termen? – de a-l antrena pe cel mai mare, spun mulți, fotbalist al României din toate timpurile, Nicolae Dobrin. Gicu, Prințul din Trivale. Unicul Gâscan. „Armeanul” l-a făcut mare pe „Gâscan” sau „Gâscanul” l-a făcut mare pe „Armean”? Aceasta-i întrebarea! Ce spuneți? FANATIK vă lasă să judecați, cu inima, cu mintea, cu cifrele, cu ce vreți dumneavoastră și vă aduce în și din amintire câteva fragmente din istoria „cuplului de forțe” Halagian – Dobrin. De fapt, din istoria fotbalului românesc.

Revista FANATIK pe august/septembrie a dedicat un amplu spațiu relației absolut speciale, unice chiar, pe care a avut-o Gicu Dobrin cu Florin Halagian, împreună cu care a așezat Argeșul pe harta fotbalului românesc. Amintiri de aur de la persoane foarte apropiate celor doi mari dispăruți, în exclusivitate, numai în revista FANATIK din august/septembrie!

Profesorul Tănase Dima a lucrat cu Gicu Dobrin și Florin Halagien mulți ani. Amintirile sale despre cei doi mari dispăruți fac parte din istoria fotbalului românesc și îi definește perfect pe Gicu și Hala
Profesorul Tănase Dima a lucrat cu Gicu Dobrin și Florin Halagien mulți ani. Amintirile sale despre cei doi mari dispăruți fac parte din istoria fotbalului românesc. Citește-le numai în revista FANATIK din august/septembrie!

Ce mai poți citi în numărul din august/septembrie al revistei FANATIK

  • Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! Dezvăluiri incendiare în numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK! Un jucător important dezvăluie cum s-a desfășurat „ciudatul” final al sezonului 2014-2015. Cine a dat bani, cine a luat bani pentru a facilita „dirijarea” titlului către echipe lui Gigi Becali, antrenată pe atunci de Costel Gâlcă. Toată povestea, numai în revista FANATIK pe august/septembrie!
  • Tot despre echipa lui Gigi Becali, află din revista FANATIK pe august/septembrie și ce diferență uriașă este între banii investiți de patronul din Pipera și principala favorită la titlu, CFR Cluj, în alcătuirea unui lot competitiv, din care să se poată alege un prim „11” capabil să ajungă în grupele cupelor europene. În completare, un editorial acid, marca „Mister” Cornel Dinu, la adresa lui Gigi Becali: „Aiuritor, mercantil, fanfaron”! Îl poți citi numai în revista FANATIK pe august/septembrie!
  • Fotbalul feminin ia avânt în toată lumea. Numărul din august/septembrie al revistei FANATIK îți oferă un „caiet” de 8 pagini speciale cu problemele femeilor în sportul până mai ieri doar al bărbaților. Nu rata un pictorial superb cu „splendorile” din iarbă, numai în revista FANATIK din august/septembrie!
Nu rata un pictorial superb cu „superbitățile” din iarbă, numai în revista FANATIK din august/septembrie! Plus alte 7 pagini cu marile probleme ale fotbalului feminin!
Nu rata un pictorial superb cu „splendorile” din iarbă, numai în revista FANATIK din august/septembrie!
  • Cluburile din prima divizie se simt discriminate de Federația Română de Fotbal și au acționat-o în judecată! Care sunt motivele – pentru că sunt mai multe, nu doar unul singur! -, unde se va desfășura acțiunea, ce instanță o poate soluționa, poți afla numai din revista FANATIK pe august/septembrie!
  • Ce s-a ales de echipa de fotbal din Cernobâl, gonită de explozia catastrofală de la centrala atomică înainte să joace măcar un meci și ce fotbalist a trebuit să fugă cu familia din calea norului nuclear ca să ajungă o mare vedetă internațională, citește în revista FANATIK din august/septembrie!
Află ce s-a ales din echipa de fotbal din Cernobâl din numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK! Plus ale subiecte tari, în exclusivitate!
Află ce s-a ales din echipa de fotbal din Cernobâl din numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK!
  • Cine sunt Adelina, Bernadette sau Valentina, punctul lor comun fiind darurile deosebite primite de la mama și… mama-natură, ce legătură au ele cu sportul, numai în revista FANATIK din sugust/septembrie! Admiră-le, că nici nu știi ce pierzi!
  • Marile staruri ale fotbalului mondial au ajuns țintele nelegiuiților de tot felul din lumea întreagă. Cum se apără ei, cum își protejează familiie, cum își securizează averea, află din numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK!
A apărut numărul pe augustseptembrie al revistei FANATIK! Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! EXCLUSIV! Plus alte subiecte fierbinți, tot în exclusivitate!
A apărut numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK! Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! EXCLUSIV!

Nu uita: a apărut numărul din august/septembrie al revistei FANATIK! Cu… supliment! Ghidul-program al Ligii I! 80 de pagini, 48 revista + 32 suplimentul, la numai 6 lei! Reportaje inedite, analize amănunțite, interviuri șocante, în exclusivitate, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Numărul din august/septembrie al revista FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

Închide ×