Fotbal intern

Gicu Grozav a dezvăluit oferta pe care i-a făcut-o Dinamo! ”Și Hermannstadt mi-a dat mai mult”

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 24.09.2018 | 16:51
Gicu Grozav a dezvăluit oferta pe care i-au făcut-o oficialii clubului Dinamo București

Fotbalistul Gicu Grozav a dezvăluit oferta pe care i-au făcut-o oficialii clubului Dinamo București pentru a-l aduce la echipă. Mijlocașul care a mai îmbrăcat tricoul ”câinilor” în 2015, a spus că a fost ofertat în această vară și de cele mai puternice formații din Liga 1 Betano, FCSB și CFR Cluj.

”Vreau să clarific lucrurile, ca să nu se mai speculeze pe acest subiect. Eu am cerut de la Dinamo un salariu lunar de 10.000 de euro și 30.000 de euro la semnătură. În plus, dacă vreau să plec în orice perioadă de transferuri, trebuie să dau banii pe care Dinamo mi i-a dat până în momentul respectiv”, a spus jucătorul pentru gsp.ro.

Gicu Grozav, despre oferta de la Dinamo: ”Am lăsat de la mine, dar nici așa nu a fost bine”

”Ei mi-au oferit 8.000 de euro pe lună și nimic la semnatură, chiar dacă vin liber de contract. Plus că mi-au adăugat și o clauză de 500.000 de euro ca să pot pleca. Și, fiind băieți buni, au zis ca îmi dau 10% din suma asta dacă mă transfer. Mi-au zis că nu se poate așa ceva, că nu pot plăti nimic la semnătură. Am lăsat de la mine. Am cerut inițial 50.000 la semnătură și am scăzut la 30.000. Dar nici așa nu a fost bine”, a mai spus Gicu Grozav despre oferta celor de la Dinamo.

Gicu Grozav se bucură după un gol marcat pentru Dinamo București
Gicu Grozav se bucură după un gol marcat pentru Dinamo București

Ultima dată la Bursaspor, Grozav a afirmat că a refuzat oferte mult mai bune în această vară: Orice jucător care ar fi în locul meu, era semnat deja cu FCSB. Asta nu vede nimeni! Am primit oferta de salariu dublă de la FCSB. Dar despre ce vorbim?! Și Hermannstadt mi-a făcut ofertă mai mare decât cea de la Dinamo. Am primit ofertă și de la CFR”.

”Toată lumea m-a sfătuit să semnez cu FCSB, dar nu pot să fac asta. Sufletul meu nu ar fi împăcat. Eu nu uit ce am făcut împotriva Stelei, dar și a CFR-ului. Am coloană și așa am să fiu mereu! Dacă cei de la Dinamo o țin una și bună că eu cer o căruță de bani, atunci să știe lumea tot. Am evitat să vorbesc despre sume, dar nu se mai poate. Mai bine merg în Liga 2, la Universitatea Cluj sau la Petrolul, decât la FCSB sau CFR”, a mai precizat Grozav.

Claudiu Niculescu a anunțat că-l vrea pe Gicu Grozav în timpul conferinței de presă în care a fost prezentat oficial la Dinamo București. Cei doi au mai lucrat împreună la Universitatea Cluj. Imediat după această declarație, Gicu Grozav a spus pentru FANATIK.ROașteaptă să fie contactat de oficialii clubului dinamovist.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!