Fotbal intern

Grozav refuză FCSB şi CFR! Prima reacţie: “Asta e decizia lui!”

Gicu Grozav se află acasă la Alba Iulia şi nu intenţionează să semneze cu o altă echipă până când nu îşi va încheia definitiv conturile cu formaţia Karabukspor.
22.12.2017 | 12:41
Grozav refuza FCSB si CFR Prima reactie Asta e decizia lui

Gicu Grozav a devenit unul dintre cei mai curtaţi jucători din ultimul timp după ce patru dintre internaţionalii români de la Karabukspor au fost anunţaţi că îşi pot căuta alte formaţii după problemele financiare care au apărut la echipă. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate această informaţie. Vezi detalii. Astfel, “decarul” naţionalei României a fost asaltat imediat cu oferte de către granzii din Liga 1 Betano.

Contactat de către FANATIK.RO, Cornel Ţălnar, unchiul lui Gicu Grozav, a acceptat să vorbească despre situaţia nepotului său. “Gicu se află acasă la Alba Iulia încă de miercuri. A fost căutat de foarte multă lume, iar din Liga 1 a fost căutat de CFR Cluj şi de Steaua. La CFR este dorit de Dan Petrescu şi Iuliu Mureşan, iar de la Steaua l-a căutat Gigi Becali. Chiar eram lângă Gicu, atunci când Gigi Becali l-a sunat”, şi-a început discursul Ţălnar.

“Pe 5 ianuarie se întoarce în Turcia!”

În continuare, Cornel Ţălnar ne-a vorbit despre planurile de viitor ale lui Gicu Grozav. “Nepotul meu nu îl mai are impresar pe Lucian Marinescu. Acum el nu are nici un impresar. Cu toate că Gigi Becali este un bun prieten de al meu, totuşi eu nu îl pot influenţa pe Gicu să aleagă Steaua sau o altă echipă. Şi ştiţi de ce?

În primul rând Gicu trebuie să se întoarcă în Turcia, pe 5 ianuarie, ca să închidă conturile acolo. Nu şi-a reziliat contractul şi este greu să semnezi cu altă echipă atât timp cât tu ai un contract cu Karabukspor. Din câte mi-a spus Gicu este exclus să joace în România. Nu îşi doreşte acest lucru, deoarece nu este stabilitate financiară la noi, iar dacă în alte părţi din Liga 1 este stabilitate, totuşi apar alte probleme de care nu doresc să discut public.

Cei de la Karabukspor i-au transmis  lui Gicu că s-ar putea să se rezolve situaţia la ei la echipă, dar este greu de crezut că se va întâmpla acest lucru, atît timp  cât başkanul a fugit cu banii. Chiar dacă pare din filme ce vă spun eu acum, totuşi este adevărat că başkanul a fugit cu banii. Jucătorii sunt neplătiţi de cinci luni. Însă îmi pare tare rău de situaţia în care se află Gicu. El se găsea într-o formă bună, revenise bine la echipa naţională sub comanda lui Contra şi este păcat să piardă pregătirea de iarnă. Dar eu cred că se vor rezolva până la urmă toate problemele” şi Gicu nu îşi va pierde forma bună în care se află, a încheiat Ţălnar.

2 milioane de euro este cota pe transfermarkt pentru Grozav