Fotbal intern

Gicu Grozav a refuzat 500 de mii de euro pe an ca să stea acasă!

25.08.2018 | 11:48
Gicu Grozav a refuzat 500 de mii de euro pe an ca sa stea acasa
ADVERTISEMENT

Gicu Grozav a refuzat 500 de mii de euro pe an ca să stea acasă. Internaționalul român și-a închis conturile cu Bursaspor în această vară, iar în ultima perioadă el a refuzat mai multe oferte pe care le-a primit pe adresa sa.

Unul dintre internaționalii români în care Cosmin Contra își spune mari speranțe în mandatul său la echipa națională a României este Gicu Grozav. Însă de aproximativ două luni fostul fotbalist al lui Bursa își caută echipă după ce a încheiat conturile cu formația din Turcia, iar în acest moment se află acasă la Alba Iulia și este liber de contract.

ADVERTISEMENT

Gicu Grozav a refuzat 500 de mii de euro pe an ca să stea acasă

Însă FANATIK.RO a aflat că jucătorul român nu a dus lipsă de oferte în ultima perioadă, iar una dintre propunerile concrete venite pe adresa sa a fost din Elveția de la FC Zurich. Dar cu toate că i s-a oferit un salariu de aproximativ 500.000 de euro pe an atacantul lui Cosmin Contra de la echipa națională a decis să nu dea curs propunerii respective.

Gicu Grozav a dat cu piciorul la 500.000 de euro ca să stea acasă. Cornel Tălnar pe banca lui Dinamo
Gicu Grozav a dat cu piciorul la 500.000 de euro ca să stea acasă. Cornel Tălnar pe banca lui Dinamo

Contactat de către FANATIK.RO pentru a discuta despre situația lui Gicu Grozav, Cornel Țălnar, unchiul acestuia, dar și fostul antrenor al lui Dinamo, ne-a vorbit despre viitorul nepotului său. “Gicu este bine și se află acasă la Alba Iulia. Și-a încheiat conturile cu Bursaspor în această vară, dar vreau să știți că nu a dus lipsă de oferte în ultimul timp. A avut mai multe oferte din Grecia, iar o ofertă din Elveția pot să vă spun că era destul de bună din toate punctele de vedere. Gicu a fost dorit și de FC Zurich, dar a fost algerea lui să nu meargă să joace la această echipă. Oricum în trei-patru zile sper că se rezolvă situația lui Gicu, deoarece și el este conștient că trebuie să își găsească echipă cât mai repede ca să nu dispară din circuitul echipei naționale. Este conștient că selecționerul Cosmin Contra are încredere în el și nu vrea să îl dezamăgească”, a spus Țălnar.

ADVERTISEMENT

Gicu Grozav a dat cu piciorul la 500.000 de euro ca să stea acasă.

Este de urmărit la ce echipă va ajunge în următoarele zile Gicu Grozav ținând cont că este greu de crezut ca acesta va alege o formație din Liga 1 Betano, după ce a refuzat oferta de la FC Zurich, cea care era foarte avatajoasă din punct de vedere financiar.

În iarna jucătorul român a fost dorit cu insistență și de CFR Cluj, dar juctorul român a preferat să rămână în Turcia și a semnat cu Bursaspor. “Am ales să mă duc la Bursaspor pentru că m-am obișnuit în campionatul Turciei. Încă nu a venit vremea să revin în Liga 1. Simt că mai pot juca în străinătate și o pot face la nivel înalt. Evident că o să vină vremea când o să mă întorc acasă, dar momentan vreau să mă concentrez să joc bine la noua mea echipă de club”, spunea în iarnă Grozav.

ADVERTISEMENT

Citește și:  FCSB și CFR, în genunchi în Europa! Motivele pentru care românii au fost puși la colț aseară