Fotbal intern

Gicu Grozav a vorbit despre un transfer la Dinamo. “M-au sunat!”

09.09.2018 | 08:14
Gicu Grozav a vorbit despre un transfer la Dinamo Mau sunat

Gicu Grozav a vorbit despre posibilitatea să se realizeze un transfer al său la FC Dinamo Bucureşti, echipă la care a mai evoluat în 20015, atunci când a fost împrumutat de la Akhmat Grozny, echipă din Rusia. Atacantul recunoaște că nu a luat nicio decizie până în acest moment și că așteaptă să se concretizeze discuțiile.

Gicu Grozav susține că a discutat cu cei de la FC Dinamo București în legătură cu un posibil transfer la gruparea din “Ştefan cel Mare”, dar că nicio ofertă nu a fost concretă. La finalul lunii august, FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că FC Zurich, formaţie din Elveţia, şi-a arătat interesul pentru internaţionalul român, dar că fotbalistul a refuzat un salariu anual de 500.000 de euro.

Gicu Grozav a vorbit despre un transfer la Dinamo. Anunţul atacantului

“Am fost sunat de mai multe persoane din ţară, printre care şi de la Dinamo, dar încă nu am luat o decizie. Aştept ceva oferte de afară, dar încă nimic concret”, a spus Gicu Grozav pentru o emisiune de sport.

Despre posibilitatea ca Gicu Grozav să semneze cu FC Dinamo Bucureşti şi să revină în Liga 1 Betano a vorbit şi Cornel Ţălnar, unchiul internaţionalului român. “El aşteaptă, are nişte discuţii în mai multe părţi. Sper ca în două-trei zile să rezolve într-un fel sau altul unde să plece. S-a văzut lipsa lui la echipa naţională. Ar putea să fie şi aceasta o variantă bună pentru el (n.r. să meargă la Dinamo)”, a spus Cornel Ţălnar pentru Prosport.

Gicu Grozav nu a fost convocat la naţionala României

Gicu Grozav în timpul meciului amical jucat de naţionala României cu Suedia
Gicu Grozav atacând poarta naţionalei Suediei pe stadionul “Ion Oblemenco”

Gicu Grozav nu a fost convocat de Cosmin Contra la echipa naţională pentru meciurile cu Muntenegru şi Serbia din Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, toate acestea deoarece fostul atacant de la Petrolul Ploieşti şi FC Dinamo Bucureşti nu are echipă. “Guriţă” a preferat să se bazeze în atacul naţionalei României pe jucători precum Claudiu Keşeru (Ludogoreţ Razgrad), George Ţucudean (CFR Cluj) şi Denis Drăguş (FC Viitorul Constanţa). Un alt atacant care nu a fost convocat pentru meciurile din Liga Naţiunilor este Florin Andone, dar atacantul lui Brighton&Hove Albion este accidentat.

Cosmin Contra e supărat pe Gicu Grozav

Mai mult, Cosmin Contra a vorbit în conferinţa de presă de dinaintea meciului România – Muntenegru, scor 0-0, de pe “Ilie Oană”, despre lipsa lui Gicu Grozav de la echipa naţională. “Guriţă” a lăsat să se înţeleagă că este supărat pe atacantul român pentru că nu i-a ascultat sfatul ca să semneze un contract cât mai repede pentru a putea să se bazeze pe serviciile lui. “Eu l-am sfătuit pe Grozav să îşi găsească echipă. A avut o ofertă foarte bună din Elveţia, l-am sfătuit să accepte şi să joace în cupele europene, dar el a ales să mai aştepte”, a spus Cosmin Contra.

Cel mai bun sezon din cariera lui Gicu Grozav a fost 2012 – 2013, atunci când a reuşit să înscrie 9 goluri în 35 de meciuri jucate pentru Petrolul Ploieşti. Şi în ediţia 2013-2014 a marcat şapte goluri în 11 meciuri, iar evoluţiile sale l-au propus la Terek. Gicu Grozav a bifat 27 de selecţii la echipa naţională a României şi a înscris 5 goluri.

Echipe la care a evoluat Gicu Grozav:

  • Alba Iulia / ianuarie 2008 – ianuarie 2010
  • Standard Liege / ianuarie 2010 – august 2011
  • U Cluj / august 2011 – iunie 2012
  • Petrolul Ploieşti / iulie 2012 – august 2013
  • Terek Grozny / august 2013 – februarie 2015 şi iunie 2015 – iulie 2017
  • FC Dinamo Bucureşti / februarie 2016 – iunie 2015
  • Karabukspor / iulie 2017 – ianuarie 2018
  • Bursaspor / ianuarie 2018 – iulie 2018

1.000.000 de euro este cota lui Gicu Grozav, conform transfermarkt.com