Fotbal international

Gicu Grozav, aproape de un transfer la Ferencvaros! Ar primi o mărire de salariu de 4.000 de euro

10.10.2019 | 14:21
Atacantul echipei Kisvarda, Gicu Grozav, este aproape de un transfer la Ferencvaros Budapesta
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Kisvarda, Gicu Grozav, este aproape de un transfer la Ferencvaros Budapesta, ocupanta locului trei în campionatul Ungariei. Internaționalul român, care nu a fost convocat perntru partidele cu Insuele Feroe și Norvegia din preliminariile Campionatului European din 2020, ar putea ajunge la echipa antrenată de ucraineanul Sergiy Rebrov la începutul anului viitor.

Gicu Grozav, aproape de un transfer la Ferencvaros

Conform Telekom Sport, care citează Eurosport, Gicu Grozav este foarte aproape de un transfer important la Ferencvaros. Deși Kisvarda nu este dispusă să se despartă de cel mai bun jucător al său, gruparea din capitala Ungariei încearcă să-l atragă pe atacantul român cu un salariu mai bun. Grozav câștigă la Kisvarda 12.000 de euro pe lună, iar Ferencvaros îi oferă 16.000 de euro.

ADVERTISEMENT

După disputarea a opt etape din campionatul Ungariei, Gicu Grozav se află în fruntea clasamentului golgheterilor cu șase reușite, la egalitate cu bosniacul Armin Hodzic de la liderul Fehervar. De remarcat este faptul că internaționalul român în vârstă de 29 de ani a înscris mai mult de jumătate din golurile marcate de Kisvarda în acest sezon. La Kisvarda mai joacă încă trei români: portarul Mihai Mincă, fundașul Cornel Ene și mijlocașul Claudiu Bumba.

Gicu Grozav felicitat de coechipieri după un gol marcat pentru Kisvarda

Gicu Grozav nu va mai fi antrenat de Miriuță la Kisvarda

Gicu Grozav a dat un gol și pasă de gol la ultimul meci din campionatul Ungariei, atunci când Kisvarda a remizat pe teren propriu cu Zalaegerszeg deși a avut și superioritate de doi jucători. Internaționalul român a fost aproape de eliminare după ce a vrut să lovească un adversar cu pumnul în spate, dar în cele din urmă a scăpat doar cu cartonaș galen.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat de egalitate, care a venit după trei înfrângeri consecutive, antrenorul Vasile Miriuță a fost demis de la Kisvarda. Oficialii clubului au motivat această decizie prin faptul că cele două părți au idei diferite despre fotbal.