Fotbal intern

Gicu Grozav, atac la conducerea lui Dinamo. “Peştele de la cap se împute! I-am zis să plece!”

03.11.2018 | 11:54
Gicu Grozav atac la conducerea lui Dinamo Pestele de la cap se impute Iam zis sa plece

După ce Alexandru David, preşedintele echipei FC Dinamo Bucureşti, l-a criticat pe Gicu Grozav, atacantul în vârstă de 28 de ani l-a atacat pe oficialul din conducerea clubului deţinut de Ionuţ Negoiţă. Internaţionalul român a dezvăluit ce discuţie a avut cu Alexandru David înainte să îşi rezilieze contractul.

Mai mult, Gicu Grozav susţine că a fost întrebat de Alexandru David ce ar fi făcut în situaţia lui, iar fotbalistul i-a transmis că ar trebui să plece ca lucrurile să se rezolve la Dinamo Bucureşti. Totodată, internaţionalul român a dezvăluit că el nu a dorit să renunţe la înţelegerea pe care o avea cu gruparea din “Ştefan cel Mare”, ci a fost dat afară.

Gicu Grozav a lansat un atac dur la adresa conducerii lui Dinamo

“Domnul David m-a întrebat ce aş fi făcut în locul lui, mi-a zis să mă pun în locul lui. I-am spus să lase pe altcineva în locul lui, să plece. Era într-un moment de disperare. I-am zis că nu are ce să facă. Poate găseşte pe altcineva mai bun în locul lui. Eu aşa aş fi făcut.  Nu am ce să spun mai mult! Încă o chestie. Nu Gicu Grozav a cerut rezilierea, ci Dinamo a vrut ca eu să plec! Ei au venit cu propunerea asta. Mi-au zis aşa: “Trebuie să reziliezi!” În momentul în care am acceptat să vin la Dinamo ştiam care era situaţia, echipa nu era pe locul doi şi cu Gicu Grozav s-a dus pe 12.

Nu sunt un laş şi nu plecam de bunăvoie. Eu rămâneam şi muream împreună cu echipa dacă era cazul. Nu renunţam! Nu sunt, nu am fost şi nici nu o să fiu laş! Chiar nu aş vrea să vorbesc despre lucrurile care sunt la Dinamo pentru că mi-aş lovi colegii. Un peşte de la cap se împute. Nu vreau să vorbesc de rău, le doresc numai bine şi sper să o scoată la capăt- Eu o să ies mereu cu capul sus”, a spus Gicu Grozav la o emisiune de sport.