Fotbal intern

Gicu Grozav, desființat după ratarea penalty-ului în Csikszereda – Dinamo! “Și-a bătut joc de colegii lui! Rednic să îi dea o palmă și să îl țină rezervă!”

01.11.2018 | 22:38
Gicu Grozav desfiintat dupa ratarea penaltyului in Csikszereda  Dinamo Sia batut joc de colegii lui Rednic sa ii dea o palma si sa il tina rezerva
Gicu Grozav desființat după ratarea penalty-ului în Csikszereda - Dinamo. Constantin Schumacher îl pune la zid

Constantin Schumacher, fost jucător și antrenor la Rapid, a ratat în urmă cu ani buni un 11 metri în Cupa României, într-o partidă cu FC Argeș, printr-o scăriță. Acum, el pune tunurile pe fotbalistul lui Dinamo care a făcut același lucru cu Csikszereda. Gicu Grozav e desființat după ratarea penalty-ului care putea să o ducă pe formația lui Mircea Rednic în sferturi.

FANATIK.RO a stat de vorbă cu Schumacher, un mijlocaș extrem de talentat la vremea sa, ajuns între timp tehnician. Fostul idol al rapidiștilor consideră că antrenorul lui Dinamo va trebui să dea un exemplu în cazul lui Grozav și să îl pedepsească aspru!

Gicu Grozav, desființat după ratarea penalty-ului în Csikszereda – Dinamo: “Dacă făcea asta Nistor, nimeni nu îi zicea nimic!”

Gicu Grozav a avut în picior șansa calificării lui Dinamo în partida cu Csikszereda. Doar că atacantul a preferat să dea o boltă, în locul unei finalizări simple și a ținut formația de Liga 3 în joc, ulterior aceasta tranșând partida în favoarea ei. Constantin Schumacher, autor al unei ratări similare în 2002, într-o partidă dintre FC Argeș și Rapid, este foarte dur cu dinamovistul: “Dacă Grozav avea un joc pozitiv, putea să încerce. Lumea toată credea în el și el a făcut ce a făcut în momentul decisiv. Rednic ar trebui să îl țină pe bancă, să îi dea o palmă peste față pentru că și-a bătut joc de colegii lui! Dacă era într-un moment bun, personal, sau dacă Dinamo nu avea așa mare nevoie de calificare, ar fi putut bate oricum.

Dar acum nu trebuia să își permită așa ceva. Cred că e vorba de superficialitate la el. Își permite din valoarea lui să facă asta, dar nu este bine fizic. Nu a făcut un joc bun în seara asta, nu e într-un moment bun în general și nu cred că a făcut nici un meci bun de când a venit! Dacă Nistor făcea chestia asta, nu îi zicea nimeni nimic. El și-ar fi putut permite așa ceva. <Eu v-am adus aici, eu v-am revigorat>. Grozav trebuia să bată simplu și să dea gol. Și ratarea din timpul meciului… Tot din sueprficialitate nu a dat gol. S-a dus ușor spre minge, nu a tratat cu seriozitate”, a declarat Schumacher pentru FANATIK.RO.