Fotbal intern

Gicu Grozav, despre numărul 10 la echipa națională înaintea meciurilor cu Norvegia și Malta: ”Mereu a fost o problemă”. VIDEO

04.06.2019 | 18:44
Gicu Grozav despre numarul 10 la echipa nationala inaintea meciurilor cu Norvegia si Malta Mereu a fost o problema VIDEO

Atacantul Gicu Grozav a vorbit înaintea meciurilor cu Norvegia și Malta din preliminariile Campionatului European din 2020 de ce este o problemă să porți tricoul cu numărul 10 la echipa națională a României. ”Tricolorii” se pregătesc în cantonamentul de la Mogoșoaia în vederea întâlnirilor din 7 și 10 iunie, iar fotbalistul care evoluează în Ungaria, la Kisvarda, crede că este necesar să câștigăm 6 puncte.

Gicu Grozav, despre numărul 10 la echipa națională înaintea meciurilor cu Norvegia și Malta: ”Nu cred că e important cine îl va purta”

”Numărul 10 la echipa naţională mereu a fost o problemă, pentru că a fost purtat de jucători mari. Nu cred că e important cine îl va purta, ci să ne facem jocul bine şi să câştigăm aceste două jocuri. Am o relaţia bună cu domnul Contra, mereu m-a motivat bine, are acel ceva, se vede şi la antrenamente, care ne inspiră, ne dă o motivaţie în plus. Mereu vin cu mare plăcere la lot”, a declarat Gicu Grozav înaintea meciurilor cu Norvegia și Malta despre tricoul cu numărul 10 la echipa națională a României.

”Cred că dacă mergem la egal cu Norvegia nu va fi bine, trebuie sa mergem cu gândul la victorie, să ţintim cât mai sus. Ştim toţi ce importante sunt aceste doup jocuri, cu Norvegia trebuie să ne autodepăşim şi să câştigăm cele trei puncte. Nu trebuie să mergem la Oslo ca la tăiere, ci să fim încrezători şi motivaţi din primul minut. O participare la Euro 2020 ar fi un vis împlinit”, a mai spus internaționalul român într-un interviu acordat pentru FRFTV.

Gicu Grozav în meciul amical România – Suedia

Cicâldău, scos din lot pentru meciurile cu Norvegia și Malta

De aceeași părere cu Gicu Grozav este și Nicolae Stanciu, care consideră că pentru a ne menține cu șanse în lupta de calificare pentru turneul final al Campionatului European din 2020 avem nevoie de șase puncte în următoarele două jocuri. Fotbalistul de la Al Ahli a anunțat că ”tricolorii” nu îi vor subestima pe norvegieni, dar nici nu vor merge la Oslo cu capul plecat.

Cu trei zile înaintea duelului cu Norvegia, selecționerul Cosmin Contra a renunțat la mijlocașul Alexandru Cicâldău, care nu a putut fi refăcut după problemele musculare avute la ultimul meci jucat în Liga 1 Betano. Jucătorul formației U Craiova va merge în cantonament la reprezentativa de tineret a României și are șanse mari să fie recuperat pentru turneul final din Italia și San Marino.