Fotbal intern

Gicu Grozav e tot mai aproape de Dinamo: „E un jucător interesant pentru noi”

08.09.2018 | 21:31
Gicu Grozav e tot mai aproape de Dinamo E un jucator interesant pentru noi

Rămas liber de contract după despărțirea de Bursaspor, Gicu Grozav se află într-o situație tot mai incomodă, după ce a refuzat câteva oferte avantajoase în ultima perioadă. 

FANATIK.RO anunța în exclusivitate în urmă cu două săptămâni că Gicu Grozav nu a dat curs unei oferte venite din partea lui FC Zurich, echipă de prima ligă din Elveția. Între timp, Dinamo a intrat pe fir și încearcă să-l transfere la cererea lui Florin Bratu.

Gicu Grozav e tot mai aproape de Dinamo

Cornel Țălnar, unchiul său, a anunțat că există posibilitatea că Gicu Grozav să semneze în următoarea perioadă cu Dinamo, echipă pentru care a evoluat sub formă de împrumut de la Terek în anul 2015.

„El aşteaptă, are nişte discuţii în mai multe părţi. Speră ca în două-trei zile să rezolve într-un fel sau altul unde să plece. S-a văzut clar lipsa lui aseară la echipa naţională. Ar putea să fie şi această variantă bună pentru el. (n.r. – varianta Dinamo)” – a spus Ţălnar pentru ProSport.

Reacţia clubului Dinamo a venit imediat. ”Nu pot să comentez acum. La Dinamo transferurile se fac în momentul în care apar oficial, până atunci sunt doar speculaţii. Întotdeauna jucătorii de valoare sunt interesanţi pentru Dinamo, deci şi Gicu Grozav. Săptămâna viitoare vorbim mai multe”, a spus Alexandru David, pentru sursa citată.

L-a supărat pe Cosmin Contra

Selecționerul Cosmin Contra a dezvăluit la conferința de presă premergătoare meciului cu Muntenegru faptul că este supărat pe Grozav, după ce acesta a refuzat oferta din Elveția, preferând să aștepte o altă oportunitate mai bună.

Grozav este unul dintre jucătorii în care Contra avea mare încredere pentru echipa națională, după ce a apucat să lucreze cu el la Petrolul. De altfel, în meciul amical pe care România l-a disputat cu Turcia în luna noiembrie a anului trecut, Grozav l-a recompensat pe Contra cu o „dublă” în fața naționalei pregătite de Mircea Lucescu.

„Andone şi Deac sunt accidentaţi, iar Grozav nu are echipă. Ei au dat randament foarte bun şi sunt jucători foarte importanţi pentru echipa naţională. Eu l-am sfătuit pe Grozav să îşi găsească echipă. A avut o ofertă foarte bună din Elveţia, l-am sfătuit să accepte şi să joace în cupele europene, dar el a ales să mai aştepte”, a declarat Cosmin Contra

Cel mai bun sezon din cariera lui Gicu Grozav a fost 2012/13, când marca pentru Petrolul nouă goluri în 35 de meciuri oficiale. La fel de bine avea să înceapă și următoarea stagiune, cu șapte goluri în 11 partide. Văzând evoluțiile sale excelente, Terek l-a transferat în același sezon. Grozav are cinci goluri și 27 de selecții la echipa națională.

Tags: