Carousel hot news

VIDEO. El poate fi noul decar al naţionalei. Cum l-a învins pe Hanca

Cosmin Contra a luat mai multe decizii surprinzătoare în startul mandatului său la echipa naţională, iar una dintre acestea ar fi convocarea lui Gicu Grozav, după o lungă perioadă de absenţă...
Autor: Gabriel Esanu | 03.10.2017 | 15:20
VIDEO. El poate fi noul decar al naţionalei. Cum l-a învins pe Hanca

Cosmin Contra a luat mai multe decizii surprinzătoare în startul mandatului său la echipa naţională, iar una dintre acestea ar fi convocarea lui Gicu Grozav, după o lungă perioadă de absenţă de la prima reprezentativă.

În plus, fotbalistul celor de la Karabukspor este anunţat ca decar al echipei naţionale pentru această acţiune, în care România le va înfrunta pe Kazahstan, acasă, şi pe Danemarca, în deplasare. Chiar şi în aceste condiţii, Grozav spune că nu simte nici un fel de presiune pe el în aceste două meciuri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Dacă voi purta numărul 10, mă voi bucura. Nu am probleme în ceea ce priveşte presiunea”, a declarat Grozav, la Pro TV.  Fotbalistul venit din campionatul Turciei va avea, totuşi, de dus o luptă foarte grea pentru a-şi păstra tricoul cu numărul 10. Nicolae Stanciu este şi el în grafic.

“Nu mai avem acel jucător de fineţe, de aceea se face atât tam-tam. Cred că sunt 2-3 jucători care pot evolua cu numărul 10. Stanciu poate prelua numărul 10. La fel şi Gheorghe Grozav, văzând ce evoluţii bune a avut la Terek”a declarat Cosmin Contra pe acest subiect, în urmă cu o lună.

La antrenamentul de luni seară, Gicu Grozav s-a duelat cu Sergiu Hanca la loviturile de la 11 metri. Mijlocaşul ofensiv al celor de la Karbukspor a câştigat duelul fotbalistul lui Dinamo. Grozav a executat cu precizie patru dintre cele cinci lovituri de la 11 metri, în timp ce Hanca a ratat de două ori. Dinamovistul a reuşit totuşi să uimească şi l-a învins cu ajutorul unei “scăriţe” pe Florin Niţă.

Cosmin Contra va debuta la echipa naţională cu ocazia partidei de joi, contra selecţionatei din Kazahstan, pe propriul teren. Apoi urmează un meci şi mai greu, cu Danemarca, duminică. România nu mai are nici o şansă de calificare, dar miza rămâne pentru urna din care “tricolorii’ vor face parte pentru Liga Naţiunilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!