Cosmin Contra îl vrea pe Grozav la Dinamo: "Îmi place mult, îl ştiu"

Cosmin Contra, Gicu Grozav, transfer Dinamo

UPDATE, 18 iulie, ora 21:57 / Cosmin Contra a declarat că l-ar dori pe Gicu Grozav la Dinamo, fiind un jucător cu calităţi bune, pe placul său.

”Nu ştiu nimic de Gicu Grozav. Dacă mi s-ar oferi, e clar că l-aş dori. A crescut mult în ultimul timp. Îmi place mult, îl ştiu de la Petrolul”, a spus ”Guriţă” la un post de televiziune.


FC Dinamo a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 1, după victoria cu 3-0 în faţa celor de la Juventus Bucureşti. "Câinii roşii" au făcut 4 transferuri în această vară, însă Cosmin Contra a declarat în repetate rânduri că îşi mai doreşte jucători la echipă pentru a avea cât mai multe soluţii la dispoziţie. Tehnicianul dinamoviştilor insistă că la echipă să fie adus Gicu Grozav.

Oficialii dinamoviştilor l-au contactat pe fostul jucător al celor de la Akhmat Groznîi, acesta terminându-şi contractul cu formaţia din Cecenia în această vară. Mijlocaşul de 26 de ani le-ar fi transmis "câinilor roşii" că aşteaptă să vadă dacă îşi va găsi un angajament în străinătate. În cazul în care nu va prinde un contract până pe 15 august, în Germania sau în ţările arabe, unde este dorit, acesta ar fi dispus să vină la Dinamo.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Gicu Grozav la Dinamo. Contra l-a antrenat un an

Fiind liber de contract, Grozav îşi doreşte să primească o sumă mai mare la semnarea contractului, dar şi un salariu mai bun decât câştiga la formaţia din Groznîi. În urmă cu două săptămâni, la revenirea sa în ţară, mijlocaşul declara că încă nu se gândeşte la un angajament cu o echipă din Liga 1. "Sunt pe acasă acum şi aştept să semnez în cel mai scurt timp cu o echipă. Nu cu una din Liga 1, pentru că, deocamdată, nu vreau în România. Aş vrea să joc tot în Europa".

Gicu Grozav a lucrat cu actualul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, la Petrolul Ploieşti, în sezonul 2012-13, dar şi la începutul următoarei stagiuni. Mijlocaşul a fost transferat de la Standard Liege şi a reuşit prestaţii foarte bune sub comanda lui "Guriţă". În cele 47 de meciuri jucate în toate competiţiile, Grozav a reuşit să marcheze 16 goluri şi să ofere 5 pase decisive. Prestaţiile bune din tricoul ploieştenilor i-au adus transferul la formaţia din Groznîi.

În cazul unui transfer la Dinamo, Gicu Grozav s-ar reîntoarce la echipa pentru care a jucat în returul sezonului 2014-15.

Atunci, mijlocaşul a fost împrumutat de dinamovişti de la Akhmat Groznîi, în tricoul alb-roşu bifând 13 partide în care a marcat 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă. La finalul stagiunii s-a întors la formaţia din Cecenia, chiar dacă dinamoviştii sperau ca mijlocaşul să rămână la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

2.000.000 de euro este cota lui Gicu Grozav, conform site-ului transfermarkt.com

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775