Fotbal intern

Gicu Grozav la Petrolul Ploieşti? “Are oferta noastră pe masă! Aşteptăm să ia o hotărâre!”

Autor: Iuliana Spirache | 28.09.2018 | 19:53
Gicu Grozav, dorit la Petrolul Ploieşti

Negocierile dintre FC Dinamo Bucureşti şi Gicu Grozav sunt avansate, dar internaţionalul român are o ofertă şi de la Petrolul Ploieşti, echipă pentru care a evoluat în perioada iulie 2012 – august 2013 şi pentru care a înscris 16 goluri în 47 de partide şi a oferit 5 pase decisive.

Cristi Vlad, preşedintele formaţiei Petrolul Ploieşti, susţine că Gicu Grozav a primit o ofertă din partea grupării din Liga a 2-a. Acesta este de părere că echipa care evoluează pe stadionul “Ilie Oană” ar putea să îl ajute pe internaţionalul român să evolueze cât mai mult şi să revină la forma bună care l-a consacrat.

Gicu Grozav ar putea ajunge la Petrolul Ploieşti

Grozav are oferta noastră pe masă. A mai fost aici, știe ce înseamnă Petrolul, este iubit de suporteri, așa că ar fi un cadru bun pentru el. Așteptăm să ia o horărâre. Luăm avionul, mașina, trenul, orice și mergem să parafăm angajamentul dacă Grozav acceptă oferta noastră”, a punctat astăzi Cristi Vlad, președintele Petrolului.

Gicu Grozav se bucură după un gol înscris pentru Petrolul Ploieşti
Bucuria lui Gicu Grozav din timpul unui meci jucat pentru Petrolul Ploieşti

Ce zice Leo Grozav despre posibilitatea ca Grozav să semneze cu Petrolul

Leo Grozav, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, crede că Gicu Grozav ar trebui să revină cât mai repede şi să joace pentru că îi va fi mai greu să revină la potenţialul cunoscut dacă va mai sta foarte mult timp pe bară. “Gicu trebuie să revină cât mai repede, indiferent de echipă. Cu cât stă mai mult în afara terenului cu atât îi va fi mai greu să revină la potențialul cunoscut”, a spus şi Leo Grozavu.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo, acuzat de viol. “Spune doar 99% din ce s-a întâmplat!” Dezvăluiri incredibile

În vârstă de 27 de ani, Gicu Grozav a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum Unirea Alba Iulia, Dinamo Bucureşti, Bursaspor, Standard Liege, Kardemir Karabukspor, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Akhmat Grozny. Atacantul cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro are 25 de meciuri pentru echipa naţională a României şi a înscris 5 goluri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!