Fotbal intern

Gicu Grozav negociază de două săptămâni cu U Cluj. “Să pună umărul la promovare!”

Gicu Grozav negociaza de doua saptamani cu U Cluj Sa puna umarul la promovare

Gicu Grozav a dezvăluit că îşi doreşte să semneze cu FC Dinamo Bucureşti, dar internaţionalul român negociază de două săptămâni cu U Cluj. echipă la care a evoluat în perioada august 2011 – iunie 2012. Această informaţie a fost făcută publică de Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universităţii, pentru stiridecluj.ro.

Ioan Ovidiu Sabău, managerul echipei U Cluj, susţine că discută de două săptămâni cu Gicu Grozav pentru a reveni la gruparea care evoluează în Liga a 2-a. U Cluj şi-a propus promovarea în primul eşalon fotbalistic, iar Sabău susţine că internaţionalul român o să fie lăsat să plece după ce va duce echipa în Liga 1. Bilete Pariuri

Negocieri între Gicu Grozav şi U Cluj de mai bine de două săptămâni

”Oricând ne-ar interesa un astfel de jucător. El s-a simţit bine la acest club. Dacă nu ar găsi o variantă foarte bună, eu cred că şi-ar dori să vină la Universitatea. Am discutat cu el, sunt deja două săptămâni de când ţin legătura şi sper ca ceva să se întâmple să vină la Universitatea. El încă mai poate juca la echipa naţională. Orice echipă din Liga 1 şi-l doreşte. Greu să se realizeze acest transfer, dar eu îl aştept. Grozav, alături de Goga şi Gavra ar fi o tripletă de Liga 1. Ar face spectacol. Nu s-ar mai pune problema victoriei, sunt jucători care fac diferenţa. Ar fi GGG (n.r. – posibilul atac format din Grozav, Goga, Gavra). Poate mă aude şi mă sună. Un an de zile să vină să pună umărul la promovare şi apoi îi dăm drumul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru sursa citată mai sus.

U Cluj i-a oferit 8.000 de euro pe lună lui Gicu Grozav

Conform sursei citate, U Cluj ar trebui să plătească suma de 8.000 de euro pe lună dacă doreşte să-l aibă pe Gicu Grozav. Cornel Ţălnar a vorbit şi el despre situaţia atacantului. “Gicu este bine și se află acasă la Alba Iulia. Și-a încheiat conturile cu Bursaspor în această vară, dar vreau să știți că nu a dus lipsă de oferte în ultimul timp. A avut mai multe oferte din Grecia, iar o ofertă din Elveția pot să vă spun că era destul de bună din toate punctele de vedere. Gicu a fost dorit și de FC Zurich, dar a fost algerea lui să nu meargă să joace la această echipă. Oricum în trei-patru zile sper că se rezolvă situația lui Gicu, deoarece și el este conștient că trebuie să își găsească echipă cât mai repede ca să nu dispară din circuitul echipei naționale. Este conștient că selecționerul Cosmin Contra are încredere în el și nu vrea să îl dezamăgească”, a spus Țălnar.

U Cluj şi Dinamo nu sunt singurele echipe care îl doresc pe Gicu Grozav. Petrolul Ploieşti a anunţat oficial că i-a înaintat o ofertă internaţionalului român şi că aşteaptă un răspuns din partea lui.