Fotbal intern

Gicu Grozav, prezentat oficial! “Mergeam în Liga a 2-a dacă nu se rezolva cu Dinamo!”

05.10.2018 | 11:10
Gicu Grozav prezentat oficial Mergeam in Liga a 2a daca nu se rezolva cu Dinamo

Gicu Grozav a semnat un contract valabil două sezoane cu FC Dinamo Bucureşti, iar în cursul dimineţii de vineri a fost prezentat oficial. Atacantul în vârstă de 28 de ani a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre planurile pe care le are la gruparea din “Ştefan cel Mare” şi a anunţat că ar fi mers în Liga a 2-a dacă nu se finalizau negocierile cu gruparea pregătită de Claudiu Niculescu.

Gicu Grozav este fericit că nu a acceptat oferta venită de la FCSB, deşi salariul pe care i-l oferea Gigi Becali era mult mai mare decât ceea ce a primit de la FC Dinamo Bucureşti. Mai mult, atacantul român a dezvăluit că este încrezător că gruparea din “Ştefan cel Mare” o să evolueze în play-off-ul Ligii 1 Betano.

Ce a declarat Gicu Grozav în momentul în care a fost prezentat oficial la Dinamo:

“Mă simt foarte bine, sunt fericit că am revenit aici! M-am simţit foarte bine. Sunt puţin în urmă cu pregătirea fizică, dar o să trag tare la antrenament ca să încep să joc. Eu nu l-am convins pe Deian Sorescu să îmi lase numărul 7. Am discutat după aceea cu el. E un băiat OK şi nu au fost probleme. Eu sper ca pe teren să demonstrăm că merităm în play-off pentru că locul nostru nu este aici. Nu vreau să le răspund rivalilor, dar trebuie să demonstrăm pe teren. Am ţinut legătura cu mister (n.r. Cosmin Contra), dar din păcate nu s-a realizat transferul (n.r. la Zurich). Nu regret! Eu merg înainte, sunt împăcat cu mine şi acum mă aflu aici. Sunt bucuros şi sper să facem lucruri frumoase împreună. Eu sper ca în noiembrie să revin la echipa naţională a României. 

Sper să intru în ritm şi să joc bine în mod constant şi după aceea o să vedem ce o să se întâmple. Eu mereu am spus că nu o să pot merge acolo (n.r. la FCSB). Nu aş dormi liniştit. În ţară o să joc doar pentru trei echipe. În primă fază mi-am dorit să merg în străinătate, dar probabil nu am găsit varianta cea mai bună. Am refuzat 2-3 oferte şi aşa am ajuns la Dinamo. În ţară a fost prima mea opţiune. Cred că mergeam în Liga a 2-a dacă nu se rezolva cu Dinamo. Nu vreau să fac comparaţii, dar am încredere în această echipă. Sper să ieşim din această pasă mai puţin bună şi sunt convins că locul nostru este în play-off şi nu în play-out. Am o clauză de reziliere, dar nu vreau să vorbesc de sume. E o clauză OK. Nu vreau să mă gândesc la astfel de lucruri. O să încerc să mă concentrez şi să dau totul pe teren pentru Dinamo”, a spus Gicu Grozav.

Gicu Grozav, declaraţie emoţionantă despre Cătălin Hîldan

Atacantul a vorbit şi despre Cătălin Hîldan, fostul jucător de la Dinamo care a decedat pe teren în urmă cu 18 ani. “Când vorbesc despre Cătălin Hîldan mi se ridică părul pe mâini. O să mergem după antrenament la cimitir. Abia aşteot pentru că nu am fost niciodată. El a fost un jucător care a dat totul pentru Dinamo şi a murit pentru acest club. A fost o licitaţie pe care am câştigat-o şi am făcut un bine. Am luat tricoul lui Cătălin Hîldan şi am donat o sumă de bani pentru Cucu (n.r. fanul lui Dinamo bolnav de cancer).