Fotbal intern

Gicu Grozav, prima reacție după ce Claudiu Niculescu a declarat că-l aduce la Dinamo

24.09.2018 | 12:32
Gicu Grozav prima reactie dupa ce Claudiu Niculescu a declarat cal aduce la Dinamo
ADVERTISEMENT

Gicu Grozav a oferit pentru FANATIK.RO prima reacție despre un eventual transfer la Dinamo, după ce noul antrenor Claudiu Niculescu a declarat că l-ar dori foarte mult, cei doi lucrând împreună la Universitatea Cluj.

Mijlocașul ofensiv de 27 de ani este liber de contract după despărțirea acum două luni și jumătate de turcii de la Bursaspor și nu și-a găsit angajament în această perioadă, deși a avut oferte și din Rusia și din Elveția.

ADVERTISEMENT

Gicu Grozav despre venirea la Dinamo: „Veneam și cu Florin Bratu antrenor. Conducerea e de vină!”

Gicu Grozav a fost ofertat acum câteva săptămâni și de Dinamo, dar părțile nu s-au înțeles la salariu. Grozav a oferit un interviu exclusiv pentru FANATIK.RO în care a vorbit despre aceste aspecte. Mutarea nu s-a realizat în mandatul lui Bratu, acesta a plecat, iar Niculescu a declarat în conferința de prezentare ca nou antrenor al „câinilor” că-l vrea pe Grozav.

Cu mine antrenor la U Cluj, Gicu a explodat ca jucător, luaţi statisticile şi vedeţi. Probabil e în urmă cu pregătirea, dar normal că l-aş dori.  E un jucător de națională, poate juca titular oricând”, a declarat Claudiu Niculescu la conferință. Grozav a discutat cu FANATIK.RO imediat după aceste cuvinte ale lui Niculescu. „Eu veneam pentru Dinamo și cu Florin Bratu antrenor, chiar dacă nu îl cunoșteam și nu avusesem nicio discuție cu el. Conducerea e de vină pentru faptul că nu am ajuns acolo”, spune Gicu.

ADVERTISEMENT
Gicu Grozav a fost antrenat de Claudiu Niculescu la Universitatea Cluj, fiind unul dintre jucătorii favoriți ai tehnicianului
Gicu Grozav a fost antrenat de Claudiu Niculescu la Universitatea Cluj, fiind unul dintre jucătorii favoriți ai tehnicianului

Gicu Grozav vrea la Dinamo: „Să mă contacteze. Sper să ne înțelegem!”

Fotbalistul crede că lucrurile s-ar putea schimba totuși puțin după venirea lui Niculescu. „Am văzut ce a spus Mister și îi mulțumesc. Aștept să mă contacteze cei de la Dinamo și eu sper să ne înțelegem”, a mai declarat Grozav pentru FANATIK.RO.

În cazul în care se va realiza acest transfer, ar fi prima mutare pe care Niculescu o face la întoarcerea după 8 ani la Dinamo, la puțin timp după ce a fost numit.

ADVERTISEMENT

1.000.000 de euro este valoarea actuală a lui Grozav pe transfermarkt

87 de meciuri și 21 de goluri are mijlocașul ofensiv în prima noastră divizie, pentru 4 cluburi: Alba Iulia, U Cluj, Petrolul și Dinamo. Ultima oară a jucat la Dinamo, în returul sezonului 2014/2015, împrumutat de rușii de la Groznâi