Fotbal international

Gicu Grozav se disculpă după jocul slab făcut cu Norvegia: „Nu eu am ales numărul 10. Important e că am câștigat un punct”

08.06.2019 | 00:09
Gicu Grozav se disculpa dupa jocul slab facut cu Norvegia Nu eu am ales numarul 10 Important e ca am castigat un punct

România a terminat la egalitate partida jucată în deplasare cu Norvegia, scor 2-2. Nordicii au deschis scorul în minutul 56 și apoi l-au majorat prin puștiul Odegaard în minutul 70. România a revenit însă după golurile marcate de Claudiu Keșeru în minutele 77 și 90+2.

Gicu Grozav se disculpă după jocul slab făcut cu Norvegia

Gicu Grozav a purtat tricoul cu numărul 10 la acest meci, dar a avut o evoluție dezamăgitoare, Cosmin Contra înlocuindu-l în minutul 60, la scorul de 1-0 pentru norvegieni. După meci, Grozav a explicat că nu el și-a ales tricoul pe care îl poartă conducătorii de joc.

„A fost un meci de luptă, ne bucurăm că am revenit de la 0-2 cu o echipă puternică. Mă bucur că am revenit la lot, sper să mă regăsesc și în viitor. Nu eu am ales numărul 10. Mister a decis. Nu cred că are importanță ce număr porți, e presiune pentru orice jucător atunci când vine la echipa națională.

Ne bucurăm pentru Claudiu, dar toată lumea merită felicitată. Nu contează dacă eu am evoluat bine sau nu, important e că am câștigat un punct. Cu Malta trebuie să fim concentrați și vom câștiga” – a spus Gicu Grozav la PRO TV.

Cosmin Contra a declarat ulterior că l-a înlocuit pe Grozav tocmai pentru că nu a fost mulțumit de randamentul său.