Sport

Gicu Grozav semnează un nou contract. Unde va evolua golgheterul Petrolului

Ploieștenii sunt aproape să-l convingă pe Gicu Grozav, 33 de ani, să continue la Petrolul încă un an sau doi.
14.05.2024 | 10:32
Gicu Grozav semneaza un nou contract Unde va evolua golgheterul Petrolului
Gicu Grozav semnează un nou contract. Unde va evolua golgheterul Petrolului. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Petrolul a scăpat de retrogradare, după un sezon agitat, în care a cochetat cu prezența în play-out, dar a ajuns să aibă emoții în privința rămânerii în prima ligă până în penultima etapă de campionat.

Petrolul pierde câțiva fotbaliști importanți aflați la final de contract

Lotul echipei va suferi însă modificări importante în noul sezon, deoarece cel puțin patru titulari nu vor continua la echipă. Jair vrea să plece în străinătate, Meijers se întoarce în Olanda, Musi la FCSB și Irobiso în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

La final de contract este și Gicu Grozav, golgheterul echipei din ultimele două sezoane și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din lotul lui Laszlo Balint, însă în privința lui există un acord de prelungire a contractului, chiar dacă s-a aflat și în vizorul Universității Craiova.

Fotbalistul vrea să rămână la Petrolul și părțile sunt aproape înțelese pentru un nou angajament, Grozav fiind unul dintre fotbaliștii în jurul căruia se va construi noua echipă. Papp, Seto Takayuki și Dumitriu sunt fotbaliștii care și-au prelungit și ei contractele.

ADVERTISEMENT

”Din această săptămână am început să discutăm despre strategia pentru sezonul viitor și am început să ne gândim la un program, dar și la tot ceea ce înseamnă jucătorii pe care vrem să-i atragem la echipa noastră. Nu va fi ușor pentru că știm că vom avea concurență”, a spus antrenorul Laszlo Balint, prezent de acțiunea de lansare a logo-ului dedicat centenarului echipei.

Gicu Grozav a revenit la Petrolul în 2022, după ce mai jucase un sezon în 2013, când a câștigat Cupa României. Ulterior, el a plecat în Rusia, Turcia și Ungaria și a fost împrumutat o jumătate de sezon la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul cu 31 de selecții și cinci goluri la echipa națională a devenit în urmă cu două săptămâni tata, soția sa, handbalista Sorina Grozav, fiica Marianei Tîrcă, dăruindu-i un băiat.

Grozav are peste 100 de meciuri sub tricoul Petrolului și peste 30 de goluri, numai în ultimul sezon reușind să puncteze de nouă ori, fapt care îl face golgheterul echipei ploieștene.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint așteaptă și alți fotbaliști la echipă

Ploieștenii se pregătesc pentru noul sezon. “O să ne aștepte o vară intensă, dar cred că putem să îmbunătățim lotul, dar și să facem o pregătire, din fericire avem timp. Vreau să începem bine sezonul și nu aș vrea să mă hazardez în declarații, cum că vrem să jucăm în play-off. Vreau să vedem pe ce bazăm”, a mai afirmat Balint, care a confirmat că Gicu Grozav va rămâne la Petrolul.

”Sunt jucători care sunt la final de contract, dar din câte știu lui Gicu Grozav i s-a propus prelungirea contractului și este aproape să semneze. Și din câte știu mai sunt și alți jucători în această situație. O să vedem după ultima etapă cine rămâne”, a mai declarat antrenorul formației din Ploiești.

ADVERTISEMENT