Fotbal intern

Gicu Grozav și-a bătut joc de un penalty! A încercat o scăriță, dar a tras lamentabil. Video

01.11.2018 | 22:01
Gicu Grozav sia batut joc de un penalty A incercat o scarita dar a tras lamentabil Video
Gicu Grozav și-a bătut joc de un penalty! A încercat o scăriță, dar a tras lamentabil
ADVERTISEMENT

Gicu Grozav și-a bătut joc de un penalty în partida dintre AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și Dinamo, din optimile de finală ale Cupei României. Gazdele s-au impus în cele din urmă cu scorul de 6-5, după ce arbitrul a decis ca ultima lovitură a celor de la Dinamo, care rataseră în primă fază, să fie repetată. Dinamoviștii au ratat și la reluare, iar Csikszereda e în sferturile Cupei României. Vei aici VIDEO cu ratarea lui Gicu Grozav.

Jucătorii din Miercurea Ciuc au deschis scorul în minutul 48 al întâlnirii și au făcut 2-0 după alte 3 minute de joc, în timp ce Dinamo a redus din diferență în minutul 54. Trupa lui Rednic a reușit egalarea în minutul 59, stabilind scorul la finalul timpului regulamentar de joc.

ADVERTISEMENT

Gicu Grozav și-a bătut joc de un penalty! A încercat o scăriță, dar a tras lamentabil

Dinamoviștii au preluat conducerea în minutul 106, dar au fost egalați în minutul 115, iar meciul a trebuit să fie decis la loviturile de departajare, unde ambele echipe s-au întrecut în ratări. După ratarea lui Gonzales de la Miercurea Ciuc, au urmat golurile lui Nistor, Jebari și Salomao. Au ratat apoi Veres și Hanca, iar Majzik, Katsikas și Bajko au marcat. A urmat execuția lui Gicu Grozav, care și-a bătut joc de penalty-ul său. A încercat o scăriță, dar a tras peste poartă!

Gicu grozav a mai ratat un penalty încercând să dea o scăriță, în anul 2013, în minutul 90 al partidei dintre Petrolul Poliești, echipă la care era legitimat, și Pandurii Târgu-Jiu. Golul său ar fi adus toate cele 3 puncte ploieștenilor.

ADVERTISEMENT