Fotbal intern

Gicu Grozav şi-a reziliat contractul cu Dinamo! Care a fost motivul

02.11.2018 | 12:15
Gicu Grozav sia reziliat contractul cu Dinamo Care a fost motivul

Gicu Grozav şi-a reziliat contractul cu FC Dinamo Bucureşti după meciul pierdut de formaţia din Ştefan cel Mare în optimile Cupei României! Miercurea Ciuc i-a învins pe “câini” după loviturile de departajare şi unul dintre jucătorii care au ratat a fost chiar Grozav.

Mircea Rednic a fost primul critic al jucătorului venit în Ştefan cel Mare în urmă cu o lună de zile, pe care l-a acuzat de lipsă de respect faţă de colegii săi atunci când a ales să execute o scăriţă la penalty-ul care îi putea trimite pe cei de la Dinamo în sferturile Cupei României. Deranjat de atacul antrenorului, mijlocaşul a cerut conducerii să-i fie reziliat angajamentul şi este acum liber de contract, anunţă GSP. Claudiu Niculescu îl convinsese pe Grozav să revină în “haită”, după ce mijlocaşul mai evoluase în “haită” 2015.

Gicu Grozav şi-a reziliat contractul cu Dinamo

“Tu nu eşti în stare să o bagi singur în poartă şi dai ”pijnetă”. Adică asta e… Nu ştiu… Lipsă de respect. Dinamo ţi-a întins o mână. Nu se poate să ai atitudinea asta. În joc oricum nu a intrat foarte bine, dar nu poţi să baţi. (n.r. întrebat dacă este dezamăgit de Grozav) Normal. Numai eu… Sper să fie şi el dezamăgit. El se joacă.

Cu mine nu se joacă nimeni. Păcat că suferim mulţi din echipă, de lângă echipă, care punem mult suflet şi suntem luaţi la mişto. Dar eu niciodată nu permit acest lucru!”, spunea Mircea Rednic la finalul meciului din Cupa României.

Gicu Grozav reacţionează în timpul meciului dintre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna, din Liga 1, disputat pe 17 martie 2015.
Gicu Grozav reacţionează în timpul meciului dintre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna

Nu doar Rednic a fost critic la adresa lui Grozav, ci şi colegii sau oamenii din fotbal. “Rednic ar trebui să îl țină pe bancă, să îi dea o palmă peste față pentru că și-a bătut joc de colegii lui”, a spus Constantin Scumacher.

Cine e Gicu Grozav

Gheorghe Grozav s-a născut pe 29 septembrie 1990, la Alba Iulia. Este un mijlocaş care a început fotbalul la Unirea Alba Iulia, echipă la care este acum finanţator. A mai evoluat la Standard Liege, U Cluj, Petrolul Ploieşti, Terek Groznâi, Karabukspor şi Bursaspor. Grozav a plecat de la Dinamo la o lună de zile de când revenise la formaţia din Ştefan cel Mare. Grozav are două trofee în palmares: o cupă a Belgiei cu Standard Liege şi o Cupă a României, cu Petrolul Ploieşti, în 2012 – 2013.