Fotbal intern

Gicu Grozav, transfer blocat la Dinamo?! Are pe masă o ofertă de 35.000 de euro pe lună!

30.09.2018 | 13:27
Gicu Grozav transfer blocat la Dinamo Are pe masa o oferta de 35000 de euro pe luna
ADVERTISEMENT

Transferul lui Gicu Grozav la Dinamo este blocat în acest moment de o ofertă pe care fotbalistul a primit-o în urmă cu câteva zile. Deși oficialii dinamoviști dau asigurări de la numirea lui Claudiu Niculescu că Gicu Grozav va semna în cel mai scurt timp cu roș-albii, lucrurile nu s-au pus încă la punct. Transferul lui Grozav la Dinamo se amână nejustificat.

FANATIK.RO a aflat că mijlocașul a primit zilele trecute o ofertă extrem de tentantă de la un club din Asia, ceea ce l-a pus puțin pe gânduri dacă să accepte să se reîntoarcă în Liga 1 sau să încerce o nouă aventură în străinătate.

ADVERTISEMENT

Se mai transferă Gicu Grozav la Dinamo? I s-au propus 35.000 de euro lunar din Asia

Informațiile FANATIK.RO sunt confirmate de Florin Vulturar, impresarul stelistului Olimpiu Moruțan și cel care a venit cu oferta pentru Gicu Grozav. „E o ofertă foarte tentantă pentru Gicu din zona Asiei, dar nu pot să vă spun mai mult. La el e răspunsul”, a declarat Vulturar.

Grozav a refuzat în vară mai multe oferte, una dintre ele despre care FANATIK.RO a scris fiind de la FC Zurich, 40.000 de euro pe lună. Ulterior, pe adresa jucătorului plecat în iulie de la Bursaspor au mai sosit oferte din Rusia, pe care Gicu le-a recunoscut într-un interviu pentru site-ul nostru, iar acum a venit aceasta din Asia. Este vorba, se pare, de o ofertă de 35.000 de euro pe lună, un contract pe 3 ani.

ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu insistă pentru transferul lui Gicu Grozav

Primul nume dorit pe care Claudiu Niculescu l-a rostit chiar la conferința de prezentare la Dinamo a fost Gicu Grozav. „Cu mine antrenor la U Cluj, Gicu a explodat ca jucător, luaţi statisticile şi vedeţi. Probabil e în urmă cu pregătirea, dar normal că l-aş dori.  E un jucător de națională, poate juca titular oricând”, a spus Niculescu.

Grozav a oferit la momentul respectiv prima reacție pentru FANATIK.RO: „Eu veneam pentru Dinamo și cu Florin Bratu antrenor, chiar dacă nu îl cunoșteam și nu avusesem nicio discuție cu el. Conducerea e de vină pentru faptul că nu am ajuns acolo. Am văzut ce a spus Mister și îi mulțumesc. Aștept să mă contacteze cei de la Dinamo și eu sper să ne înțelegem”.

ADVERTISEMENT

Între timp cei de la Dinamo mai mult au vorbit în media decât să negocieze cu Grozav. Și după meciul de Cupă de la Brăila, și după cel cu Sepsi, oficialii lui Dinamo au dat asigurări suporterilor că transferul lui Grozav „se va rezolva în zilele următoare”.

Pe Grozav îl așteaptă și Petrolul…

Nu doar Dinamo îl dorește pe Grozav. Două dintre fostele sale cluburi, Petrolul și U Cluj, și-au anunțat intenția de a-l convinge pe jucător să semneze. Cristi Vlad, președintele Petrolului, a declarat după victoria cu Aerostar Bacău: „Grozav are oferta noastră pe masă. A mai fost aici, știe ce înseamnă Petrolul, este iubit de suporteri, așa că ar fi un cadru bun pentru el. Așteptăm să ia o horărâre. Luăm avionul, mașina, trenul, orice și mergem să parafăm angajamentul dacă Grozav acceptă oferta noastră”.

ADVERTISEMENT

…dar și U Cluj îi dă 8.000 de euro pe lună!

Și Ioan Ovidiu Sabău, șeful de la U Cluj, speră să aibă șansa de a lucra cu Grozav la formația pe care Gicu o iubește foarte mult. „El s-a simţit bine la acest club și cred că şi-ar dori să vină la Universitatea. Am discutat cu el, sunt deja două săptămâni de când ţin legătura şi sper ca ceva să se întâmple să vină la Universitatea. El încă mai poate juca la echipa naţională. Orice echipă din Liga 1 şi-l doreşte”. U Cluj îi oferă lui Grozav 8.000 de euro pe lună pentru a pune umărul la promovare.

Ioan Ovidiu Sabău îl așteaptă pe Gicu Grozav la U Cluj pentru a-l ajuta să promoveze „șepcile roșii”, echipa de suflet a lui Gicu
Ioan Ovidiu Sabău îl așteaptă pe Grozav la U Cluj pentru a-l ajuta să promoveze „șepcile roșii”, echipa de suflet a lui Gicu

Gicu Grozav are de unde alege. Totuși, dacă mai vrea la echipa națională, este de așteptat să revină în fotbalul românesc, mai ales că și Contra insistă pentru acest lucru în discuțiile pe care le-a avut cu jucătorul.

ADVERTISEMENT