Fotbal intern

Gicu Grozav, transfer iminent la Dinamo: “Eu l-am amânat”

27.09.2018 | 21:38
Gicu Grozav transfer iminent la Dinamo Eu lam amanat

Claudiu Niculescu încearcă să-l transfere pe Gicu Grozav la FC Dinamo Bucureşti, iar mutarea se va face după meciul “câinilor” din campionat, cu Sepsi OSK Sf Gheorghe.

“Clau-gol” a debutat pe banca lui Dinamo cu victoria din Cupa României, scor 2-0 cu Dacia Unirea Brăila, şi speră ca după o nouă victorie, de data asta în Liga 1 Betano, să rezolve transferul lui Gicu Grozav: “Deocamdată nu știu situația lui Grozav. Am vorbit cu cei din conducerea clubului și a rămas să discutăm după meciul cu Sepsi despre acest transfer.

Gicu Gozav, transfer iminent la Dinamo

Vreau să fiu foarte concentrat pentru meciul acesta. Eu am fost cel care a amânat discuțiile legate de un transfer. Dar mi-l doresc foarte mult pe Grozav”, a declarat tehnicianul dinamovist în cadrul unei conferințe de presă.

Gicu Gozav, transfer iminent la Dinamo. Jucătorul se bucură după un gol marcat în tricoul dinamoviştilor, într-un meci cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din Liga 1 Betano, disputat pe 14 martie 2015
Gicu Gozav, transfer iminent la Dinamo. Jucătorul se bucură după un gol marcat în tricoul dinamoviştilor, într-un meci cu Ceahlăul Piatra Neamţ din Liga 1 Betano

Suporterii sunt dispuşi să ajute şi ei la achitarea contractului lui Gicu Grozav: “Da, e adevărat. Să se înțeleagă clubul cu jucătorul, noi suntem pregătiți să susținem financiar clauza de instalare. Nu am fost anunțați cât trebuie, dar vom fi pregătiți. Am auzit, încă nu ni s-a confirmat cumva, diverse sume vehiculate, 30.000 de euro sau 50.000 de euro. Vom vedea”, a declarat președintele proiectului Doar Dinamo București, Cristi Hîldan, pentru  gsp.ro.

Citeşte şi:

  • Gicu Grozav a dezvăluit oferta pe care i-a făcut-o Dinamo! ”Și Hermannstadt mi-a dat mai mult”
  • Suporterii plătesc pentru transferul lui Gicu Grozav la Dinamo! ”Da, e adevărat”
  • Grozav, la un pas de Dinamo! Claudiu Niculescu: “L-am sunat, vrea să vină”

Gicu Grozavu va semna cu Dinamo după duelul programat vineri, de la ora 21:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.