Fotbal intern

Gicu Grozav vrea la Dinamo, de ziua lui: “Sper să-mi fac acest cadou”

29.09.2018 | 07:58
Gicu Grozav vrea la Dinamo de ziua lui Sper sami fac acest cadou

Gicu Grozav a mărturisit că vrea la Dinamo, de ziua lui, după ce a fost rugat de fanii “câinilor” să vină la club prin intermediul unei scrisori deschise. Pe 29 septembrie, mijlocaşul a împlinit 28 de ani, şi a declarat că şi-ar dori să rezolve în acest final de săăptămâna venirea în Ştefan cel Mare.

“Ești așteptat la Dinamo, dar asta știi deja. Suporterii înscriși în programul DDB și-au anunțat intentia de a sprijini conducerea clubului íntru înfăptuirea acestei mutări. Toată suflarea dinamovistă așteaptă ca Domnia Ta să-și dea acordul și semnătura pe contractul cu Dinamo! Din această tagmă alb-roșie face parte și Asociația DPD Socios, sau, mai simplu de identificat, ADPD, organism care s-a înscris în cursa de intentie de a prelua cândva, sperăm ca aceasta să se-ntâmple curând, clubul pe care-l venerăm!

Gicu Grozav vrea să-şi facă unc adou prin venirea la Dinamo

Noi, cei din ADPD, nu vă îmbiem cu bani, pentru că banii noștri au altă destinatie, aceasta fiind idealul despre care am scris mai sus, însă vă rugăm, în numele dinamovismului autentic, pur, căruia v-ați alăturat în cel mai frumos și natural mod, să faceți tot ce vă este în puteri să vă alăturați haitei. Avem nevoie de dumneavoastră! Avem nevoie de jucătorul, de Câinele Gicu Grozav, de talentul, forța și experiența lui! Cândva, Pronia și fiecare por al dinamovismului, vă vor multumi! Noi o facem încă de pe-acum, și așteptăm cu interes și înfrigurare, importanta dumneavoastră decizie”, a fost mesajul suporterilor, conform albasport.ro.

Gicu Grozav nu a rămas dator şi le-a răspunsul suporterilor lui FC Dinamo Bucureşti: ”Eu le mulţumesc din suflet şi sper ca weekendul acesta să-mi fac un cadou de ziua mea”.

Citeşte şi:

Gicu Grozav vrea la Dinamo de ziua lui. Jucătorul în meciul amical de fotbal dintre România şi Olanda, desfăşurat marţi 14 noiembrie 2017 pe Arena Naţională din Bucureşti.
Gicu Grozav vrea la Dinamo de ziua lui. Jucătorul în meciul amical de fotbal dintre România şi Olanda