Sport

Giedrius Arlauskis sare în apărarea lui Șumudică și Copilu: ”Nu are cum să ne dea pe toți afară”

Portarul Giedrius Arlauskis vrea să facă revoluție la CFR Cluj, după ce patornul Neluțu Varga a decis să-i dea afară pe Marius Șumudică și Marian Copilu.
27.08.2021 | 11:56
Giedrius Arlauskis sare in apararea lui Sumudica si Copilu Nu are cum sa ne dea pe toti afara
ADVERTISEMENT

Supărat după eșecurile cu Young Boys Berna și Steaua Roșie Belgrad, finanțatorul campioanei României a început curățenia la club și l-a demis pe antrenor, dar și o parte a conducerii.

Deși a fost demis, Marius Șumudică s-a prezentat vineri dimineață la antrenament însă nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire.

ADVERTISEMENT

Șumudică și Copilu, apărați de Giedrius Arlauskis

În ciuda faptului că Marius Șumudică nu a avut o relație prea bună cu majoritatea jucătorilor de la CFR Cluj, portarul Giedrius Arlauskis a rămas ”interzis” când a aflat ce i s-a întâmplat antrenorului și președintelui Marian Copilu și le-a luat apărarea.

Venit la antrenamentul programat la ora 11:00, lituanianul a explodat când a văzut că Șumudică nu este lăsat să intre în vaza de pregătire și a anunțat că este pregătit să plece de la CFR Cluj dacă Marian Copilu nu este repus în funcție.

ADVERTISEMENT

”Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ!

Dacă va cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă! Noi suntem plecați”, a declarat Arlauskis, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Bătaie în vestiarul clujenilor

CFR Cluj a pierdut manşa retur cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2, din play-off-ul Europa League. La finalul meciului din Gruia, în vestiarul campioanei României au fost surprinse scene halucinante, după ce a pornit o bătaie între oficiali ai clubului.

Milos Simanovic, unul dintre jurnaliştii sârbi prezenţi la meciul CFR Cluj – Steaua Roşie Belgrad 1-2, a fost martor al unei încăierări în vestiarul campioanei României. Acesta a susţinut că în conflict ar fi intrat unul dintre jucătorii echipei şi un membru al staff-ului.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu, preşedintele lui CFR Cluj, a încercat să aplaneze conflictul, însă spiritele s-au calmat abia după intervenţia oamenilor de ordine de la stadion.

Fanii CFR-ului au luat foc după eșecul cu Steaua Roșie

Din informaţiile FANATIK, secundul lui Marius Şumudică i-a sunat pe jucători şi le-a transmis că vor avea antrenament vineri dimineaţă. Ajuns la baza de pregătire, antrenorul a filmat faptul că nu este lăsat să-şi exercite meseria, pentru a avea dovezi atunci când se va adresa justiţiei.

Maşina lui Şumudică a rămas în faţa bazei de pregătire de la stadionul CFR Cluj, poarta fiind închisă. Antrenorul s-a dat jos de la volan şi i-a cerut socoteală omului de la pază, care spunea că el doar execută ordinele conducerii.

După meciul de aseară, pe rețelele de socializare, suporterii CFR-ului au reacționat vehement la adresa jucătorilor și antrenorului. ”Echipă de desculți” sau ”Jucători care au cam expirat” au fost unele dintre comentariile care se regăseau pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT