Fotbal intern

Giedrius Arlauskis și-a plătit avion privat să revină la Cluj. Cât a achitat lituanianul de la CFR. Exclusiv

29.05.2020 | 15:09
Giedrius Arlauskis sia platit avion privat sa revina la Cluj Cat a achitat lituanianul de la CFR Exclusiv
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis s-a întors la pregătirile campioanei CFR Cluj cu un avion privat de la Vilnius la Cluj. Portarul lituanian era ultimul pe care Dan Petrescu îl aștepta la antrenamente.

Arlauskis nu a avut până zilele trecute nicio soluție bună pentru a reveni la CFR, pentru că nu existau curse aeriene spre Cluj, iar drumul cu mașina de la Vilnius era prea complicat. Astfel că s-a decis să achite din propriul buzunar costurile unui jet privat!

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a plătit din propriul buzunar salariul său pe o lună pentru avionul privat Vilnius – Cluj!

FANATIK a urmărit pas cu pas drumul de la Vilnius la Cluj pe care l-a făcut portarul lituanian, alături de familie, miercuri, 27 mai. Cursa privată din Lituania a aterizat pe aeroportul din Cluj după orele prânzului, undeva la 13:45.

Deși s-au vehiculat informații despre faptul că șefii de la CFR au achitat totul pentru a-l avea cât mai repede pe „Arla” la antrenamente, adevărul este cu totul altul. Lituanianul și-a achitat din propriul buzunar această revenire la echipă!

ADVERTISEMENT

Ar fi vorba despre aproape 15.000 de euro, adică salariul lunar al goal-keeper-ului de la CFR Cluj. El a înțeles situația delicată din punct de vedere financiar pe care o traversează CFR și a făcut un efort financiar.

Nu e în regulă însă faptul că Bogdan Mara și Marius Bilașco, cei doi conducători ai ardelenilor care au ieșit cu declarații, ascund momentul în care Arlauskis s-a întors la echipă. Totul pentru a câștiga câteva zile și lituanianul să iasă mai repede din izolare și să fie cât mai bine pregătit pentru derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a primit propunerea de la prelungire a contractului cu CFR Cluj și a anunțat că va decide până pe 15 iunie

Giedrius Arlauskis termină contractul cu CFR Cluj la finele lunii iunie. Lituanianul are propuneri concrete în acest moment, din Arabia Saudită, dar și din Turcia, urmând să ia o decizie.

Faptul că președintele Marian Copilu a decis să continue la CFR Cluj reprezintă un atu pentru echipa campioană de a-l păstra pe portar. „Dacă rămâne Marian Copilu, aș putea continua și eu”, a sunat declarația lituanianului în perioada de pauză.

ADVERTISEMENT

Lui Arlauskis i s-a propus de către CFR prelungirea contractului, iar acesta a anunțat că se va decide până pe 15 iunie. Dacă Arlauskis va continua la CFR, fiind unul dintre jucători preferați ai lui Dan Petrescu, Bălgrădean va fi rezerva acestuia. FANATIK a dezvăluit că șefii din Gruia tocmai i-au înregistrat contractul la Ligă jucătorului (încă) al celor de la FCSB.

Marius Șumudică a plătit 50.000 de euro când „a fugit” din Turcia la București

În această perioadă de pandemie, folosirea avioanelor private e o soluție foarte bună pentru cei care își permit acest lux. Marius Șumudică a plătit și el din propriul buzunar un avion privat, la mijlocul lunii martie, pentru a se întoarce din Turcia la București.

„Șumi” și-a luat tot staff-ul și a părăsit Gaziantep, plătind 50.000 de euro ca să aterizeze cu un avion privat pe Otopeni. Turcii s-au supărat pe gestul tehnicianului, dar între timp situația s-a calmat. Acum câteva săptămâni tehnicianul a revenit la echipă, a stat în izolare, iar acum așteaptă reînceperea SuperLig.

  • 1,6 milioane de euro este cota actuală a portarului lituanian de 32 de ani
  • 3 sunt echipele din România pentru care a jucat Giedrius Arlauskis, cu toate reușind să câștige titlul: Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj!
ADVERTISEMENT