Fotbal intern

Giedrius Arlauskis apără contra FCSB în Supercupă după ce a fost eliminat cu FCSB în campionat. Exclusiv

13.04.2021 | 19:39
Giedrius Arlauskis apara contra FCSB in Supercupa dupa ce a fost eliminat cu FCSB in campionat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis va fi din nou titular împotriva FCSB-ului la meciul din Supercupa României, după eliminarea de la meciul din campionat.

Portarul lituanian al campioanei României a avut parte de un debut nefericit la revenirea între buturile lui CFR Cluj, deși a avut un început de meci excelent, în care a fost cel mai bun jucător al lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a surprins atunci cu titularizarea lui Arlauskis, care a fost omul pentru care antrenorul a fost dat afară de la CFR la primul mandat.

Giedrius Arlauskis va fi din nou titularizat de Edi Iordănescu cu FCSB

Din informațiile FANATIK, Giedrius Arlauskis va fi încă o dată titular împotriva FCSB-ului în detrimentul lui Cristi Bălgrădean, chiar dacă „Pufi” și-a revenit după accidentare. De altfel, „Arla” nu a mai jucat pentru clujeni de la acel meci de pe Național Arena din 19 martie.

ADVERTISEMENT

Se pare că strategia lui Edi Iordănescu este să se axeze pe meciurile din play-off și nu pe Supercupă, astfel că el va schimba șapte-opt titulari față de meciul din Bănie cu Universitatea Craiova. În primul unsprezece vor apărea fotbaliști care au jucat mai puțin, precum Susic sau Soares, a aflat FANATIK. Din aceleași considerente, Arlauskis va fi și el titular.

Jucătorii lui CFR Cluj au primit o veste excelentă înaintea meciurilor cu Universitatea Craiova și FCSB, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că fotbaliștii campioanei își vor primi în scurt timp toate restanțele financiare.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a pornit războiul înainte de CFR Cluj – FCSB

Edi Iordănescu l-a atacat din nou pe Gigi Becali înainte de confruntarea directă dintre cele două rivale, de data aceasta fiind pus în joc un trofeu. Dacă înainte de meciul din campionat de pe Național Arena antrenorul ardelenilor a declarat că vrea să îl transfere pe Florin Tănase, informație publicată în premieră de site-ul nostru, înainte de această partidă a recurs la un alt tip de atac: „A început Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor. Am ieșit hoți cu Dinamo cu buzunarele goale. Se creează o imagine falsă, neadevărată. Propun ca la începutul play-off-ului să ne oprim și să nu mai comentăm arbitrajul”, a fost reacția dură a tehnicianului clujean.

Și replica nu s-a lăsat mult timp așteptată din partea lui Gigi Becali, care nu îi recunoaște meritele lui Edi Iordănescu: „Eu nu sunt mulțumit! De ce? Pentru că așa cum spunea domnul Edi, zicea ‘eu când am preluat CFR-ul era la 6 puncte, acum suntem la unul. Nu le-a recuperat el. Le-a recuperat Istvan Kovacs, care n-a dat 11 metri la Camora. Dar nu e așa, domnul Edi. Vorbim ce vrem! Și nu doar atât, că vorbim adevărul, asta este. 

ADVERTISEMENT

Să propună la antrenori, nu la proprietari. Zicea că mă pricep la fotbal, dar nu la arbitraj. Păi domnul Edi, o să facem un fel de arbitraj care să-ți placă ție, să aibă voie Camora să pună mâinile pe minge. Păi Kovacs pe mintea lui, dacă i-au întunecat dracii mintea, el zice că a arbitrat corect. Dacă era arbitrată corect FCSB, aveam 15 puncte peste CFR. Nu le-ai recuperat tu, domnul Edi, ți le-au recuperat dracii din mintea arbitrilor”, a fost replica dură a lui Gigi Becali la PRO X.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,88 este cota pentru „FCSB câștigă trofeul”. Vezi aici toate cotele!