Sport

Giedrius Arlauskis, criză de nervi după FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0. A lovit cu pumnul pe tunelul spre vestiar. Radu Petrescu a dat un cartonaș roșu. Video

Giedrius Arlauskis, portarul celor de la Universitatea Craiova, a fost un car de nervi la finalul meciului pierdut, scor 0-1 cu FC Botoșani.
21.01.2023 | 22:25
Giedrius Arlauskis criza de nervi dupa FC Botosani  Universitatea Craiova 10 A lovit cu pumnul pe tunelul spre vestiar Radu Petrescu a dat un cartonas rosu Video
Giedrius Arlauskis a cedat nervos la finalul partidei Botoșani - Universitatea Craiova 0-1. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut primul meci oficial din noul an, scor 0-1 cu FC Botoșani, în etapa 22 din SuperLiga. La finalul partidei, spiritele s-au încins, iar „centralul” Radu Petrescu a fost nevoit să scoate cartonașele din buzunar.

Giedrius Arlauskis a cedat nervos la finalul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0

Universitatea Craiova nu a reușit să repete performanța din tur când a învins-o pe FC Botoșani. La primul meci oficial cu Eugen Neagoe la echipă, oltenii au pierdut la limită, scor 1-0, după golul marcat de Mailat în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a fost un car de nervi la finalul meciului de pe Stadionul Municipal Botoșani. Portarul lituanian a fost suprins de camerele TV lovind cu pumnul tunelul în drumul spre vestiar.

De asemenea, furia goalkeeper-ului oltenilor a fost greu de stăpânit de oamenii din staff, aceștia încercând să-l calmeze în disputa pe care o purta cu oficialii celor din staff-ul de la Botoșani. Fostul portar al celor de la FCSB a fost calmat de Alexandru Mateiu, intrat în repriza a doua pentru Universitatea Craiova. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu i-a arătat cartonașul roșu lui Alin Bordeanu, antrenorul cu portarii al celor de la Botoșani

Ulterior, Radu Petrescu a fost nevoit să scoată cartonașele din buzunar pentru a calma spiritele. Autorul unei decizii importante la mijlocul primei reprize, Radu Petrescu i-a arătat cartonașul roșu lui Alin Bordeanu, antrenorul cu portarii la Botoșani.

Nici jucătorii Universității Craiova nu au scăpat nesancționați. Alexandru Crețu, care a fost aproape să marcheze pentru olteni cu o lovitură de cap, a încasat cartonașul galben. Din cauza avertismentului primit în finalul partidei, fotbalistul oltenilor va rata partida cu Hermannstadt din etapa viitoare.

ADVERTISEMENT

Nici pe parcursul meciului, Radu Petrescu nu a ezitat să scoată cartonașele din buzunar. Nu mai puțin de șapte jucători, patru de la Botoșani și trei de la Universitatea Craiova, au fost sancționați.

Eugen Neagoe, debut cu stângul pe „banca” Universității Craiova

Eugen Neagoe a asistat din tribună la înfrângerea Universității Craiova de pe terenul celor de la Botoșani. Tehnicianului i-a fost interzis să stea pe bancă din cauza socotelilor neîncheiate cu Universitatea Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ișfan, mega-transferul oltenilor în actuala perioadă de mercato, anunțat în exclusivitate de FANATIK, a fost introdus în startul reprizei secunde, însă fostul fotbalist al lui FC Argeș nu s-a remarcat.

Universitatea Craiova a rămas pe locul cinci în clasament, cu 38 de puncte în 22 de partide. Cu o victorie în meciul cu echipa lui Flavius Stoican, oltenii ar fi egalat-o la puncte pe Rapid, aflată pe locul trei.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt!

ADVERTISEMENT