Fotbal intern

Giedrius Arlauskis îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Arabia Saudită: „Are toate șansele să semneze“

26.11.2020 | 22:50
Giedrius Arlauskis il asteapta pe Dan Petrescu in Arabia Saudita Are toate sansele sa semneze
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis, portarul care a câştigat de 4 ori campionatul României sub comanda lui Dan Petrescu, îşi aşteaptă fostul antrenor în Arabia Saudită, pentru a-i fi adversar.

FANATIK a anunțat, încă de la începutul lunii noiembrie, faptul că arabii îl vor pe Dan Petrescu și că sunt dispuși să-i plătească acestuia clauza de reziliere de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Arlauskis a plecat în vară, liber de contract, de la campioana României la Al Shabab în Arabia Saudită, după ce a reuşit să câştige de trei ori consecutiv titlul în Liga 1. În 2009, cei doi deveneau campioni cu Unirea Urziceni.

Giedrius Arlauskis: „Dan Petrescu are toate şansele să vină la Al Nasr“

„Nu citesc presa de aici. Nu pentru că nu vreau, ci pentru că nu înţeleg nimic. Azi eşti aici, mâine eşti acolo, nu se ştie niciodată.

ADVERTISEMENT

Eu zic că Dan Petrescu are toate şansele să vină la Al Nasr, dacă e dorit de Al Nassr. 

De ce nu? Hai să vină! Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Mi-a fost antrenor, acum îl vreau şi ca adversar“, a declarat Giedrius Arlauskis pentru Antenasport.

Dan Petrescu, relaţii reci cu patronul Varga

În ultima perioadă, relaţiile dintre Dan Petrescu şi patronul Neluţu Varga s-au răcit, în ciuda performanţelor obţinute de echipă, cu trei campionate consecutive şi calificare în grupele Ligii Europa.

ADVERTISEMENT

Veşnica nemulţumire a antrenorului, care s-a plâns pe parcursul toamnei de problemele financiare şi de lipsa achiziţiilor, a creat o situaţie tensionată între el şi conducere. Patronatul n-ar spune nu unei despărţiri, dar ţine la bani. 500.000 de euro este clauza de reziliere, plătibilă de oricare dintre cele două părţi care rupe contractul.

N-ar fi prima dată când Dan Petrescu pleacă de la Cluj. În iunie 2018, a luat calea Chinei, la Guangzou HF, dar a revenit pe banca ardelenilor în martie 2019.

ADVERTISEMENT