Sport

Giedrius Arlauskis, la un pas de un gest necugetat cu Ovidiu Hațegan: „Am vrut să îl bat”

Giedrius Arlauskis a mărturisit că a fost la un pas să îl bată pe Ovidiu Hațegan.
22.05.2021 | 10:36
Giedrius Arlauskis la un pas de un gest necugetat cu Ovidiu Hategan Am vrut sa il bat
ADVERTISEMENT

Episodul tensionat s-a petrecut chiar la revenirea lui „Arla” la CFR Cluj, în derby-ul cu FCSB, pierdut cu 3-0 de echipa lui Edi Iordănescu, portarul lituanian fiind eliminat în minutul 40.

Atunci, Giedrius Arlauskis l-a faultat în afara careului pe Octavian Popescu, care ar fi scăpat singur spre poartă, însă goalkeeper-ul a recunoscut că nu este vorba neapărat despre cartonașul primit, ci despre explicația pe care Ovidiu Hațegan i-a dat-o.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis, la un pas de un gest necugetat cu Ovidiu Hațegan

Giedrius Arlauskis a povestit un moment tensionat pe care l-a avut cu Ovidiu Hațegan, în timpul duelul dintre FCSB și CFR Cluj, jucat pe „National Arena”.

„Hațegan mi-a dat roșu, dar nu asta m-a supărat. L-am întrebat ’Ovidiu, de ce m-ai eliminat?’ și el mi-a zis ’Regulamentar, sunt acoperit’. Adică tu cauți motive? Asta m-a deranjat! Îmi venea să-l și bat!

ADVERTISEMENT

Eu nu m-am supărat, OK, e roșu, dar cum să existe o asemenea explicație de la cineva de nivelul lui Hațegan? Vine și zice ’Regulamentar, sunt acoperit’… Cauți motive să mă elimini?

Cu o săptămâna înainte, au sărit cei de la Steaua și au zis că arbitrii fură. Lăsați vrăjeala, că sunteți speriați!. M-am simțit foarte nasol la acel meci”.

ADVERTISEMENT

„Când am primit roșu și părăseam terenul, țipau cei de la Steaua, FCSB cum îi ziceți voi, și voiam să sar în tribună. Dar m-am calmat. Am zis ’Stai, bă nebunule, că e lung campionatul’”, a mai spus Arlauskis la TV DigiSport.

„Hai, gata cu ieftineala!”

Giedrius Arlauskis a vorbit și despre momentul când Mihai Stoica a fluturat un steag după golul lui Olimpiu Moruțan în duelul cu CFR Cluj și nu consideră că a fost un gest cugetat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, „Arla” spune că cei de la FCSB se mint între ei după fiecare meci: „Era MM Stoica cu steagul… Degeaba te agiți după un meci și țipi, și te bucuri. Băi, e un sigur meci. La final de campionat se trage linie.

La Steaua (n.r – FCSB) se mint între ei, câștigă un meci și sunt cei mai tari, Gigi e cel mai tare. Noi, când pierdem, nu dăm vina unul pe altul. La Steaua, când se pierde un meci, se spune că e blat, că Gigi face schimbările, scrie MM Stoica pe Facebook.

„Hai, gata cu ieftineala! Fotbalul se joacă pe teren, cu ‘cojone’», cu tărie. Îi propun lui Gigi Becali să meargă în Moldova, să ia Licența Pro și a rezolvat problema. El are talentul lui.

Eu îl apreciez foarte mult pe Gigi, dar să învețe să își vadă de echipa lui, să lase pe CFR în pace. El a zis că de Paște va avea 10 puncte în fața noastră, ne-a mobilizat”, a mai spus Giedrius Arlauskis, care a câștigat al șaselea titlu în România.

De-a lungul carierei, Giedrius Arlauskis a câștigat un titlu cu Unirea Urziceni, unul cu FCSB și patru cu CFR Cluj. La FCSB, lituanianul a realizat tripla istorică, sub comanda lui Costel Gâlcă, pe care l-a avut antrenor și în Spania, la Esapnyol Barcelona.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Giedrius Arlauskis, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT