Sport

Giedrius Arlauskis, penalty stupid în Farul – Universitatea Craiova! Și-a faultat un adversar, deși avea mingea în brațe. Video

Giedrius Arlauskis a produs un penalty absolut stupid în duelul dintre Farul și Universitatea Craiova, deși avea mingea în brațe.
06.02.2023 | 20:55
Giedrius Arlauskis penalty stupid in Farul  Universitatea Craiova Sia faultat un adversar desi avea mingea in brate Video
Giedrius Arlauskis, penalty stupid în Farul - Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Poartarul oltenilor a prins o minge în careu, după care, în stilul caracteristic, a intrat intenționat într-un adversar, fiind convins că decizia nu va fi împotriva lui.

Giedrius Arlauskis, penalty stupid în Farul – Universitatea Craiova

Giedrius Arlauskis a comis un penalty stupid în minutul 33 al partidei dintre Farul și Universitatea Craiova, intrând intenționat în Mihai Popescu, deși faza era încheiată, portarul lituanian având mingea în mâini.

ADVERTISEMENT

Inițial, arbitrul Andrei Chivulete i-a dat dreptate lui Giedrius Arlauskis, fiind convins că a fost incomodat de adversari, însă reluările au arătat că „Arla” a fost cel care a întins piciorul drept pentru a-l doborâ pe Mihai Popescu.

„Cel mai tâmpit penalty pe care îl putea comite cineva în acest sezon”, a fost reacția comentatorului Adrian Soare.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Andrei Chivulete a fost chemat la marginea terenului să revadă faza, iar acesta și-a schimbat rapid decizia și a dictat penalty pentru „marinari”. Ionuț Larie a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri, iar scorul a fost majorat.

„Era pregătit pentru așa ceva, pentru că după ce intră în el se aruncă, să cadă. Are niște momente din astea… e mult prea efervescent mai ales când prinde mingea și vrea să degajeze”, a spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Am impresia că-l revedem pe nea Rică Răducanu la faza asta”, este de părere Andrei Cristea.

„Are momente teribiliste din astea. Șocul e așa de mare că și diferența de valoare dintre cele două echipe a fost mare”, a spus și Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT

VEZI FAZA AICI

  • 35 de ani are Giedrius Arlauskis
Faultul lui Giedrius Arlauskis. Sursă foto: Captură/DigiSport
Faultul lui Giedrius Arlauskis. Sursă foto: Captură/DigiSport

Arlauskis nu se află la primele momente incontrolabile de când a venit la Universitatea Craiova

Adus la Universitatea Craiova pentru experiența bogată pe care o are, Giedrius Arlauskis a fost implicat în mai multe momente controversate și în care a părut că nu poate fi controlat.

La finalul meciului cu FC Botoșani, scor 0-1, Giedrius Arlauskis a avut o ieșire nervoasă, s-a certat cu oficialii moldovenilor, dând cu pumnii în tunelul din drumul spre vestiar.

Patronul Mihai Rotaru a avut o intervenție telefonică la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, în care a comentat atitudinea portarului lituanian, dând vina pe gesturile celor de la FC Botoșani.

„Arlauskis a cerut o minge, nu i s-a dat, a sărit peste reclame, iar un membru din staff-ul echipei moldovene a dat mingea mai departe după ce Arla sărise două garduri și de aici Arla i-a zis ceva de genul discutăm după meci.

Un gest foarte urât al celui de la Botoșani, după meci toți cei de pe banca Botoșaniului au sărit pe Arlauskis, dar, ați văzut, roșu n-a luat decât cel de la Botoșani”.

„Arla” a mai avut un moment incontrolabil și în partida dintre Universitatea Craiova și Rapid, scor 2-2, când arbitrul Adrian Cojocaru nu a dictat un fault, iar el s-a dus spre acesta țipând la „central”, moment în care a primit și cartonașul galben.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Giedrius Arlauskis, conform transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,80 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT