Sport

Giedrius Arlauskis, planuri îndrăznețe la Universitatea Craiova: „Vreau să rescriu istoria, să câștig campionatul cu patru echipe diferite”

Giedrius Arlauskis este noul jucător al Universității Craiova. Portarul lituanian își dorește să câștige al optulea titlu de campion la formația din Bănie.
03.09.2022 | 22:00
Giedrius Arlauskis planuri indraznete la Universitatea Craiova Vreau sa rescriu istoria sa castig campionatul cu patru echipe diferite
Giedrius Arlauskis, primele reacții după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vreau să rescriu istoria, să câștig campionatul cu patru echipe diferite”. sursă foto: captura ecran ucv
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a semnat un contract valabil un sezon cu Universitatea Craiova, după un an de la despărțirea de CFR Cluj. Acesta se va lupta pentru postul de titular cu David Lazar, portarul care și-a câștigat locul în primul 11 după plecarea lui Mirko Pigliacelli.

Giedrius Arlauskis are planuri mari la Universitatea Craiova: „Sunt șanse mari să câștigăm campionatul”

Portarul lituanian este unul dintre cei mai titrați fotbaliști străini care au jucat în campionatul românesc. Giedrius Arlauskis vrea să câștige al optulea titlu de campion cu Universitatea Craiova la sfârșitul sezonul 2022-2023 din Superliga.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a reușit să câștige campionatul în România cu trei echipe diferite, Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj. Portarul lituanian a cucerit de cinci ori titlul de campion cu formația antrenată de Dan Petrescu.

„Am ales Universitatea Craiova pentru că vreau să rescriu istoria, să câștig campionatul cu patru echipe diferite. Asta este dorința mea, să vedem dacă putem să câștigăm. Sunt șanse mari să câștigăm campionatul. Este un club mare, care are suporteri și tradiție și nu a fost greu să aleg Craiova”, a declarat Giedrius Arlauskis.

ADVERTISEMENT

„Singura dorință pe care o am anul acesta este să câștig campionatul. O să fac tot ce depinde de mine să ajut echipa. Cum întotdeauna am avut încredere în mine, eu cred că o să reușim să ajungem sus împreună”, a spus portarul oltenilor.

„Până acum am venit doar ca și advserar aici și întotdeauna mi-a fost ușor să joc pentru că era o atmosferă superbă”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Giedrius Arlauskis va semna cu Universitatea Craiova. Portarul lituanian este de părere că publicul de pe „Ion Oblemenco” este minunat, iar atmosfera creată de olteni îl va ajuta să aibă evoluții bune în tricoul „alb-albastru”.

ADVERTISEMENT

„Până acum am venit doar ca și advserar aici și întotdeauna mi-a fost ușor să joc pentru că era o atmosferă superbă. Pe mine m-au motivat întotdeauna. Mă bucur că sunt aici și îmi doresc să vină într-un număr mult mai mare, dar pentru asta trebuie să ne bătem la campionat”, a mărturisit jucătorul lituanian.

Mirel Rădoi, înainte de Universitatea Craiova – Farul Constanța: „Întâlnim cea mai puternică echipă din campionat”

Pentru Universitatea Craiova urmează confruntarea cu Farul Constanța, liderul clasamentului din Superliga, cu 18 puncte. În etapa trecută, formația antrenată de Gică Hagi a învins-o pe FCSB, scor 3-1, pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

„Întâlnim cea mai puternică echipă din campionat. Farul merita chiar mai multe puncte, este o echipă pozitivă, agresivă, poate face presing, care marchează mult. Mi-e teamă de cei doi atacanţi, Alibec şi Louis Munteanu, pe care îi ştiu foarte bine, sunt în formă excelentă”, a spus antrenorul oltenilor.

„Este un semnal de alarmă pentru noi, am văzut cum Farul a câştigat cu campioana şi vicecampioana. Va trebui să schimbăm, să nu ne motivăm numai în funcţie de adversar. Eu încerc să-i motivez la fel, indiferent de echipa cu care jucăm, fie că întâlnim echipa noastră a doua sau meci de cupă europeană”, a mai spus Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru  Universitatea Craiova – Farul: 1,91 este cota pentru ”ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT